Σε ρυθμούς κυπέλλου ο ΔΙ.ΑΣ.

Με εντατικούς ρυθμούς συνεχίζει την προετοιμασία του ο ΔΙΑΣ ενόψει της πρώτης επίσημης υποχρέωσης για το Κύπελλο Ελλάδας.

Θα υποδεχθεί στις 6 το απόγευμα της Κυριακής  στο γήπεδο του Πυλίου τη Θύελλα Ραφήνας με σκοπό την καλή εμφάνιση και την πρόκριση στην επόμενη φάση. Χαρακτηριστικό της συνάντησης είναι πως η Θύελλα  θα ταξιδέψει στην Κω την Κυριακή το πρωί και θα φύγει την Κυριακή το βράδυ. 

Ο Γιάννης Μανούσογλου για τον σκοπό αυτό ειχε στο πρόγραμμά του χθες βιντεοθεραπεία για να δείξει σχήματα του αντιπάλου αλλά και τακτικές που πρέπει να ακολουθήσουν οι παίκτες του προκειμένου να ξεπεράσουν τα εμπόδια που φυσιολογικά θα παρουσιαστούν στο παιχνίδι. 

Ο κόουτς του ΔΙΑ έχει όλους τους παίκτες στην διάθεσή του πλην των Χρήστου Χατζηφούντα και Βαγγέλη Πανόπουλου, οι οποίοι δεν έχουν ξεκινήσει ακόμα τις προπονήσεις για επαγγελματικούς λόγους. 

Διαιτητής του αγώνα της Κυριακής στο Πυλί θα είναι ο Περικλής Παρχαρίδης από τη Δράμα με βοηθούς του τους Λυκούργο  Τσολακίδη και Αθανάσιο Μητράκο από την Αθήνα.