Για φιλανθρωπικό σκοπό ο αγώνας στην Τάφρο

Πάντα κοντά στο συνάνθρωπο η 95 ΑΔΤΕ και με τον Δρόμο της Νίκης 2018 την Πέμπτη 6 Σεπτεμβρίου στη Μεσαιωνική Τάφρο.

Με αφετηρία και τερματισμό στο εκεί ανοικτό θέατρο, οι συμμετέχοντες στον αγώνα δρόμου 5χλμ. θα έχουν την ευκαιρία να βοηθήσουν όλους όσοι έχουν ανάγκη, αφού στον χώρο θα συγκεντρώνονται τρόφιμα μακράς διαρκείας καθώς και φάρμακα, τα οποία θα δοθούν στην Ιερά Μητρόπολη Ρόδου και τη Φιλανθρωπική Δομή «Μέριμνα».

Ο αγώνας γίνεται με την πολύτιμη συνεργασία της ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Δωδεκανήσου και του ΔΟΠΑΡ, ενώ πέρσι, όταν κι πραγματοποιήθηκε για πρώτη φορά, συγκέντρωσε εκατοντάδες συμμετοχές. 

Για τις δηλώσεις συμμετοχής:
«Έναρξη εγγραφών ορίζεται η 3η Σεπτεμβρίου 2018, ημέρα Δευτέρα. 
Λήξη των εγγραφών έχει οριστεί η ημέρα του Αγώνα ‘’ΔΡΟΜΟΣ ΝΙΚΗΣ 2018’’ Πέμπτη, 6 Σεπτεμβρίου και ώρα 17:45. (Η Γραμματεία εκείνη την ημέρα θα ανοίξει για τις τελευταίες εγγραφές στις 16:45).

Οι εγγραφές θα πραγματοποιούνται για το Στρατό και τα Σώματα Ασφαλείας στο γραφείο του Σχη κ. Βασιλειάδη Χρήστου (95 ΑΔΤΕ) κιν.: 6936832295,  τηλ.: 2241055170, email: 95adte@gmail.com και για τους πολίτες στην Ε.Α.Σ. Σ.Ε.Γ.Α.Σ. Δωδεκανήσου, υπόψη του Τεχνικού Διευθυντή Κου Διακονικόλα Σάββα, τηλ.-fax: 2241030145, email: segasdod@gmail.com

Όλοι οι συμμετέχοντες του Στρατού και των Σωμάτων Ασφαλείας, οι ανεξάρτητοι Δρομείς και οι διάφορες κοινωνικές ομάδες, συμμετέχουν με δική τους αποκλειστική ευθύνη.

Δηλώνετε υπεύθυνα, ότι έχετε υποβληθεί πρόσφατα σε ιατρικές εξετάσεις και είστε απολύτως υγιείς για να συμμετέχετε στον 2ο Αγώνα Δρόμου Μεσαιωνικής Τάφρου Ρόδου “ΔΡΟΜΟΣ ΝΙΚΗΣ 2018”. Αποδέχεστε πλήρως την ευθύνη για κάθε τραυματισμό ή ατύχημα που μπορεί να προκληθεί από και προς το χώρο διεξαγωγής του αγώνα, ή κατά τη διάρκειά του, καθώς και για ό, τι μπορεί να προκύψει κατά τη συμμετοχή σας στον αγώνα, όπως πτώσεις (που μπορούν να προκληθούν κατά την επαφή με άλλους συμμετέχοντες), κακές καιρικές συνθήκες κτλ.

Παραιτείστε από οποιαδήποτε απαίτηση από τους διοργανωτές, χορηγούς και οποιονδήποτε εμπλέκεται άμεσα ή έμμεσα με τη διεξαγωγή του αγώνα και αποδέχεστε ότι τα παραπάνω πρόσωπα δεν φέρουν καμία νομική ευθύνη για ό,τι μπορεί να προκύψει κατά τη συμμετοχή σας. Ακόμα δίνετε την έγκρισή σας στους διοργανωτές, να χρησιμοποιήσουν φωτογραφίες σας ή βίντεο από τον αγώνα, ή οποιαδήποτε άλλη καταγραφή, χωρίς να έχετε καμία οικονομική απαίτηση».