Νικητής ο Χρύσης στο τουρνουά 3on3 της Κω

Ολοκληρώθηκε το βράδυ της περασμένης Τετάρτης το 1ο Kos Basketball Festival που διοργάνωσε ο Φοίβος και η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου, σε συνεργασία με το Επαρχείο Κω, στην πλατεία Ανταγόρα, του οποίου μέρος των εσόδων θα διατεθεί στους πληγέντες των φονικών πυρκαγιών της Ανατολικής Αττικής.

Νικήτρια ομάδα στην κατηγορία open αναδείχθηκε το Da Luz, η ομάδα του Αντώνη Χρύση, του νεοαποκτηθέντα αθλητή της Καλλιθέας, με την οποία θ’ αγωνιστεί στο προσεχές πρωτάθλημα της Γ’ εθνικής. Ο Κώος φόργουρντ, μαζί με τους Λεωνίδα Κατσούβα, Φραντζέσκο Χρήστου και Γιάννη Τσιρπανλή, κατέκτησαν το κύπελλο ενώ ο νεαρός Χρήστου ήταν επίσης νικητής στους διαγωνισμούς τριπόντων και καρφωμάτων!

Στην κατηγορία 40+ (veterans) νικητές αναδείχθηκαν οι Παραλίγο (Μιμερίνης, Φουρτούνης, Τζέλος, Γκουζιώτης) ενώ στις «μικρές» κατηγορίες οι ομάδες που κέρδισαν ήταν οι U13: Outsiders (Κανενόπουλος, Ζώης, Διώτης, Κουζούκας) και U15: Οι Άστοχοι (Καλάβριας, Καπλανίδης, Ιγκιρλής, Βάββας).

Τις απονομές στους νικητές έκαναν ο πρόεδρος της Μαρίνας, Σεβαστιανός Μαραγκός, ο πρόεδρος του ΔΟΠΑΒΣ, Μανώλης Ζερβός, η υπεύθυνη πολιτισμού του Δήμου Κω, Ειρήνη Χατζηχριστοφή, ο υπεύθυνος αθλητισμού, Θάνος Σταματάκης, ο αρχηγός του Ιπποκράτη, Αντώνης Ασημακόπουλος, ο περιφερειακός σύμβουλος, Δημήτρης Χαματζόγλου και ο διευθυντής της Αστυνομικής διεύθυνσης Κω κ. Κοκορόσκος ενώ στους πρωταθλητές της κατηγορίας Open (Da Luz) την απονομή έκανε ο πρόεδρος του Φοίβου, Νίκος Μιμερίνης.