Περιμένει τον Ελόγκ Ντουαλά ο Διαγόρας

Επιζητούσε την ενίσχυση ο Διαγόρας  εκεί που είχε πρόβλημα και φαίνεται πως τη βρήκε.

Του έλειπε ο μέσος, που θα αξιοποιούσε όσο γινόταν καλύτερα τον άξονα και τον βρήκε στο πρόσωπο του 31χρονου Βιέρα Ελόγκ Ντουαλά, ο οποίος αγωνιζόταν πέρυσι στην ομάδα του Πλατανιά. 

Ο Ντουαλά έπαιξε για 2,5 χρόνια στην Κέρκυρα σε Α΄ και Β΄Εθνική, έχοντας 11 γκολ και 50 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις που πήρε μέρος. Είναι μάλιστα αρχηγός  της Εθνικής ομάδας της Ισημερινής Γουινέας απ’ όπου κατάγεται. 

Σύμφωνα με τα όσα έγιναν γνωστά ο Ντουαλά αναμενόταν χθες στο νησί μας για τις τυπικές λεπτομέρειες της υπογραφής της συνεργασίας του με τον Διαγόρα και την ενσωμάτωσή του με τους υπόλοιπους συμπαίκτες του. 

Οι επίσημες ανακοινώσεις αναμένονται σύντομα, τόσο για τον Ντουαλά όσο και για τον Παγώνη, ο οποίος έχει ήδη συμφωνήσει με τους «κυανέρυθρους». 

Δυσαρέσκεια για το βοηθητικό
Στο μεταξύ στον Διαγόρα, σε ό,τι αφορά το κομμάτι της προετοιμασίας, υπάρχει δυσαρέσκεια για το βοηθητικό του Δημ. Σταδίου και την κατάστασή του. Είναι ο λόγος για τον οποίο ο Νίκος Παντέλης και οι συνεργάτες του, δεν θέλουν να το χρησιμοποιήσουν ξανά.

Μάλιστα υπάρχει η σκέψη, ο «γηραιός» να χρησιμοποιεί τον συνθετικό χλοοτάπητα του νέου Ενωσιακού και να ζητήσει μια φορά περισσότερο το Δημ. Στάδιο, σε συνεννόηση πάντα με τους υπεύθυνους του γηπέδου.

Χθες το πρόγραμμα του Νίκου Παντέλη περιλάμβανε διπλή προπόνηση, με την απογευματινή να γίνεται στις 6 το απόγευμα στο Δημ. Στάδιο της πόλης μας. Και στις δυο πήραν μέρος όλοι οι ποδοσφαιριστές που είναι στη διάθεση της τεχνικής ηγεσίας.  

Δύο ενδεκάδες στα φιλικά 
Στο μεταξύ, με μεγάλο ενδιαφέρον αναμένονται τα φιλικά παιχνίδια που θα δώσει ο «γηραιός» το Σαββατοκύριακο. 

Αύριο Σάββατο στις 16.45, θα φιλοξενήσει στο Δημ. Στάδιο τον Κλεόβουλο. Σε αυτό το παιχνίδι, ο τεχνικός του Διαγόρα προσανατολίζεται να χρησιμοποιήσει κυρίως τα νέα παιδιά, αλλά και ποδοσφαιριστές που δεν έχουν μέχρι τώρα μεγάλο χρόνο συμμετοχής στα φιλικά, που έχει δώσει έως τώρα. 

Την επομένη στον ίδιο χώρο θα φιλοξενήσει στις 6 το απόγευμα τον Ιάλυσο στο πιο ενδιαφέρον μέχρι στιγμής τεστ προετοιμασίας, στο οποίο ο Διαγόρας θα παραταχθεί με την ενδεκάδα που θα την απαρτίζουν οι παίκτες πρώτης επιλογής  χωρίς αυτό να σημαίνει πως αυτοί έχουν την προτεραιότητα στις θέσεις της ενδεκάδας.