Συνέχεια στις «διπλές» στον Ιάλυσο

Οι διπλές προπονήσεις στον Ιάλυσο στα πλαίσια της προετοιμασίας  για το πρωτάθλημα της Γ΄ Εθνικής Κατηγορίας, συνεχίζονται. 

Οι «ερυθροκίτρινοι»  βρίσκονται σε πολύ καλό δρόμο, σε ό,τι αφορά το έμψυχο υλικό τους και την αγωνιστική τους κατάσταση. Βέβαια υπάρχουν βαριά πόδια από τις προπονήσεις,που είναι φυσιολογικό γι’ αυτή την περίοδο, αλλά ο Μάρκος Στεφανίδης είναι αποφασισμένος να «μοντάρει» την ομάδα του σε τέτοιο χρονικό διάστημα, που να είναι έτοιμη στις πρώτες αγωνιστικές του πρωταθλήματος. 

Οι προπονήσεις  γίνονται το πρωί στο γυμναστήριο και το απόγευμα σε εντατικούς ρυθμούς στο «Οικονομίδειο». 

Μοναδικός απών είναι ο Γιώργος Δελαπόρτας, εξαιτίας ενοχλήσεων που προέκυψαν στους κοιλιακούς του.  

Ο έμπειρος ποδοσφαιριστής ακολουθεί ειδικό πρόγραμμα μέχρι στιγμής  και πιστεύεται πως θα είναι έτοιμος να μπει στους ρυθμούς της ομάδας στις αρχές του επόμενου μήνα, για να είναι στη διάθεση της τεχνικής ηγεσίας  στην πρεμιέρα της Γ΄ Εθνικής. 

Στο μεταξύ οι «ερυθροκίτρινοι» θα δώσουν την ερχόμενη Κυριακή ένα σπουδαίο φιλικό παιχνίδι, αφού θα αντιμετωπίσουν τον συντοπίτη Διαγόρα που έχει κι εκείνος μεγάλες βλέψεις για φέτος.

Ο Μάρκος Στεφανίδης σε αυτό το ματς, αναμένεται να χρησιμοποιήσει τον καλύτερο δυνατό Ιάλυσο. Αξίζει πάντως να σημειωθεί πως έμεινε ικανοποιημένος εν μέρει από την απόδοση των «μικρών» στο φιλικό των Αγίων Αποστόλων.