Δεν θα είναι υποψήφιος ξανά ο Ευθύμιος Καλαμάτας

Δεν πρόκειται να είναι εκ νέου υποψήφιος στις εκλογές που θα γίνουν το επόμενο διάστημα ο νυν πρόεδρος της Ένωσης Αξιωματικών Νοτίου Αιγαίου κ. Ευθύμιος Καλαμάτας.

Αυτό έκανε γνωστό με δήλωσή του, στην οποία επίσης αναφέρει ότι θα συνεχίσει τον αγώνα που δίνει έως τον Νοέμβριο προκειμένου  να «ανεβάσει» ακόμα περισσότερο την Ένωση και να την παραδώσει στους συνεχιστές του. Η δήλωση του κ. Καλαμάτα αναφέρει τα εξής:

«Ένα ταξίδι ως την Σύμη είναι καλύτερο από ένα ταξίδι στις μακρινές Σεϋχέλλες.
Αρκεί η καρδιά σου, η ψυχή σου, το “είναι” σου να μπορούν  να το απολαύσουν. Αρκεί οι άνθρωποι που θα γνωρίσεις στο ταξίδι σου να καταλάβουν ότι είσαι ένας αξιοπρεπής ταξιδιώτης. Ότι τιμάς τον τόπο που περπατάς. Ότι αγαπάς με όλη τη δύναμη της ψυχής σου τους ανθρώπους που γνώρισες. Μ‘ αυτές τις ταξιδιάρικες σκέψεις θέλω με τον δικό μου τρόπο να σας δηλώσω ότι θα παραμείνω στο τιμόνι του Προέδρου της Ενώσεως Αξιωματικών του Νοτίου Αιγαίου μέχρι τον Νοέμβριο και δεν θα θέσω εκ νέου την  υποψηφιότητά μου για τη συνέχιση της Προεδρίας μου. Σε αυτό το διάστημα θα φροντίσω να ανεβάσω ακόμα περισσότερο την Ένωση Νοτίου Αιγαίου για να την παραδώσω στους συνεχιστές μου.

Η ζωή είναι ανοικτή για τους ελεύθερους ανθρώπους που τολμούν και μπορούν κι άλλα ταξίδια, που αναζητούν νέους Αγώνες υπέρ του Ανθρωπισμού, της Προσφοράς, της Παιδείας, της Προόδου, του Πολιτισμού, του Εθελοντισμού και της Κοινωνίας.
Με εκτίμηση
Θέμης Ι. Καλαμάτας
Πρόεδρος»