Αποχώρηση Γκένωφ  από το «Ροδίων Άθλησις»

Στη Ρόδο βρέθηκε το τελευταίο τριήμερο ο κόουτς του «Ροδίων Άθλησις» Σπύρος Γκολίτσης, ο οποίος είχε ιδιαίτερες συναντήσεις με τους Διοικούντες την ομάδα, αλλά και τους αθλητές του με τους οποίους είχε συνομιλίες ,προκειμένου να γνωριστεί καλύτερα μαζί τους, αλλά και τους δώσει λύσεις στους προβληματισμούς τους.

Όπως σχετικά έγινε γνωστό,  ο Σπύρος Γκολίτσης θα έχει μαζί του ιδιαίτερα στην προετοιμασία τους πρώην συνεργάτη του γυμναστή στον Ηρακλή Χαλκίδας Γιάννη Καραφυλλίδη, ο οποίος θα φροντίσει όλες τις λεπτομέρειες στο κομμάτι αυτό, σε συνεργασία πάντα με τον κόουτς του «Ροδίων».
    
Ο νέος τεχνικός της ομάδας  παράλληλα, πρέπει να σημειωθεί  πως σε συζητήσεις που είχε με τη

Διοίκηση του Μάνου Νικολιδάκη, θέλει να αξιοποιηθεί όσο γίνεται καλύτερα η δεύτερη έδρα, η οποία φυσικά και θέλει να είναι το Κλειστό της Καλλιθέας. Όλα αυτά φυσικά ανατίθενται στη Διοίκηση, η οποία και θα έχει τις απαραίτητες συναντήσεις με τους υπεύθυνους  του Δήμου Ροδίων.

Από τις συναντήσεις με τους παίκτες πάντως,  εκείνο που προέκυψε παρά την αρχική τοποθέτηση του αθλητή, είναι η αποχώρηση από το ρόστερ του Ντάνιελ Γκένωφ .Ο νεαρός παίκτης  συζήτησε αρχικά με τον νέο κόουτς της ομάδας, να ακολουθήσει την πορεία της ομάδας προς την Volleyleague ,αλλά στην συνέχεια ανακοίνωσε την αποχώρηση του μέσω αθλητικού site από το «Ροδίων».

Ο Γκένωφ σύμφωνα με τις υπάρχουσες πληροφορίες, είναι πολύ κοντά στον Φοίνικα, ο οποίος θα κάνει προσπάθεια φέτος να κατακτήσει τον τίτλο και να ανεβεί στην Α2 Κατηγορία στην οποία βρίσκεται τώρα το «Ροδίων»

Παράλληλα ο κ. Γκολίτσης, συζήτησε με τη Διοίκηση για τις ημερομηνίες  των τουρνουά που θα πάρει μέρος στο  πλαίσιο της προετοιμασίας του. Ο κόουτς του «Ροδίων» αναχώρησε χθες για την Αθήνα.