Αρχίζει να βρίσκει τα πατήματά του ο Κλεάνθης

Aύριο οι Παραδεισιώτες θα δώσουν νέο φιλικό παιχνίδι. Θα μεταβούν στο γήπεδο Μαριτσών, καθώς είναι καλεσμένοι στο τουρνουά «Τσαμπίκος Παπαδημήτρης/Μανώλης Βασιλώττος».

Επειδή όμως δεν βρέθηκε κι άλλη ομάδα για να συμμετάσχει, θα δώσουν ένα μόνο αγώνα μεταξύ τους, Ηρακλής και Κλεάνθης.

Οι παίκτες που χρησιμοποίησε ο Ανδρέας Σταύρου στο φιλικό της Τετάρτης:
Σαμπλαδάς, Κρομμύδας, Χαριτάκης, Ζούνης, Σιέχ, Βουτσινάς, Ατσίδης, Μπερετούλης, Πελέκης, Παπακωνσταντίνου, Χατζηκυριάκος. Έπαιξαν και οι: Ανδρέου, Σαΐτης Χ., Σαΐτης Σ., Αρίφης, Φούτσα, Κορκίδας και Σαρίκος.
 

Ο Μάριος Βουτσινάς με τη φανέλα της Δόξας Δράμας
Ο Μάριος Βουτσινάς με τη φανέλα της Δόξας Δράμας


Ανακοινώθηκε ο Βουτσινάς- Ευχαριστήριο σε «Αγία Μαρίνα»
Την απόκτηση του Μάριου Βουτσινά, ανακοίνωσε χθες η διοίκηση του Κλεάνθη. Ο 22χρονος παίκτης που κατάγεται από τη Δράμα και έχει αγωνισθεί στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής με τον Μέγα Αλέξανδρο Ξηροπόταμου, ήρθε την Τρίτη στο νησί μας και την Τετάρτη χρησιμοποιήθηκε βασικός στο φιλκό στη μεσαία γραμμή, αφήνοντας πολύ καλές εντυπώσεις. Μετά τη λήξη του φιλικού η διοίκηση έσπευσε να «κλείσει» τον παίκτη, προσκομίζοντάς του το νέο του δελτίο.

Στην σχετική ανακοίνωση που εξεδόθη, η διοίκηση του Κλεάνθη ευχαριστεί ταυτόχρονα και τον σύλλογο «Αγία Μαρίνα», για την προσφορά του σε ιατροφαρμακευτικό υλικό:
 

«Ο Α.Ε.Σ ΚΛΕΑΝΘΗΣ ΠΑΡΑΔΕΙΣΙΟΥ θα ήθελε να ευχαριστήσει τον Περιβαλλοντολογικό, Πολιτιστικό, Κοινωνικό και Αναπτυξιακό Σύλλογο  Παραδείσιου  «Η ΑΓ. ΜΑΡΙΝΑ»  για την προσφορά του σε  ιατροφαρμακευτικό υλικό στο σύλλογό μας. Επίσης  ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας με τον ποδοσφαιριστή  ΒΟΥΤΣΙΝΑ ΜΑΡΙΟ.

Ο ποδοσφαιριστής τη φετινή περίοδο ήταν στον ΜΕΓΑ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟ ΞΗΡΟΠΟΤΑΜΟΥ στο πρωτάθλημα της Γ΄ Εθνικής στον 1ο όμιλο και συμμετείχε σε όλα τα παιχνίδια του πρωταθλήματος, ενώ αγωνίζεται στα χαφ. Τον καλωσορίζουμε και του ευχόμαστε υγεία και καλή επιτυχία στους νέους στόχους της ομάδας μας».