Θέλει την Καλλιθέα  για το τουρνουά

Την οριστικοποίηση των ημερομηνιών των τουρνουά αναζητεί πλέον η Διοίκηση του «Ροδίων Άθλησις», για να προβεί στην αρτιότερη αλλά και θεαματικότερη διοργάνωσή του στο νησί μας.

Εκείνο που επιδιώκει το «Ροδίων», είναι να του δοθεί το Κλειστό της Καλλιθέας  που θα είναι η δεύτερη έδρα του για την Α2, γεγονός που θα του επιτρέψει να προσκαλέσει στο τουρνουά και ομάδες της Α1, κάτι που σημαίνει πως θα υπάρξει ιδιαίτερη κινητοποίηση και θα παρακολουθήσει πολύς κόσμος υψηλού επιπέδου βόλεϊ και φυσικά, την κατά πολύ ενισχυμένη με μεταγραφές ανώτερης Κατηγορίας ροδίτικη ομάδα.

Σε διαφορετική περίπτωση το «Ροδίων» θα περιοριστεί στις δικές του εγκαταστάσεις και φυσικά δεν θα προσκαλέσει ομάδες της Volleyleague, αλλά της Α2 που επιθυμούν να συμμετάσχουν σε τουρνουά στο νησί μας.

Στο μεταγραφικό κομμάτι τώρα, υπάρχει ήδη συνεννόηση του κόουτς της ομάδας Σπύρου Γκολίτση με τη διοίκηση, να τηρηθεί στάση αναμονής και να αξιοποιηθεί κατά τον καλύτερο τρόπο, η μία ακόμα μεταγραφή που έχει δικαίωμα να κάνει το «Ροδίων».

Αυτός είναι ο  λόγος που δεν προχώρησε η περίπτωση Μαυροβουνιώτη. Ο έμπειρος αθλητής βρίσκεται ήδη σε αναμονή και περιμένει το «πράσινο φως» από τη διοίκηση του «Ροδίων» Ο κ. Γκολίτσης σημειωτέον, αναχώρησε για την Αθήνα, αφού μίλησε πρώτα με όλους τους παίκτες του, εισπράττοντας την καλή τους ψυχολογία και δίνοντάς τους τις απαραίτητες οδηγίες γι’ αυτή την περίοδο.