Σημαντική πρόβα  το αυριανό φιλικό για τον Ιάλυσο

Τεστ που προσφέρεται για πολλά συμπεράσματα, δίνει αύριο το απόγευμα στις 18.00 στο Δημ. Στάδιο της πόλης μας ο Ιάλυσος.

Οι «ερυθροκίτρινοι» αντιμετωπίζουν τον συντοπίτη Διαγόρα, σε ένα παιχνίδι στο οποίο ο Μάρκος Στεφανίδης θα καταδείξει κατά πάσα πιθανότητα και στο μέτρο του δυνατού, την εικόνα της ομάδας  της φετινής περιόδου.

Αφού στο φιλικό της Τετάρτης κόντρα στον Ορφέα, χρησιμοποίησε τους νεαρούς ποδοσφαιριστές του, το πιο λογικό αύριο είναι να παρατάξει ενδεκάδα πρωταθλήματος, αν και είναι νωρίς ακόμα και το μοντάρισμα των ομάδων συνεχίζεται.

Πέρα όμως από εκείνους που θα χρησιμοποιήσει, εκείνο που πρέπει να σημειώσει κανείς είναι πώς το τεστ αυτό προσφέρεται για συμπεράσματα, αρκετές μέρες πριν από το ξεκίνημα του πρωταθλήματος.

Η αναβολή του καταρτισμού των Ομίλων και τα προβλήματα της Σούπερ Λίγκ, πάνε πίσω και τις κληρώσεις και πιθανότατα το ξεκίνημα του φετινού πρωταθλήματος.

Δίδεται δηλαδή χρόνος αν συμβεί κάτι τέτοιο στους προπονητές να δουλέψουν ακόμα περισσότερο με τους παίκτες τους και να διορθώσουν τυχόν λάθη που έχουν καταγράψει..

Ο κόουτς του Ιάλυσου δεν αντιμετωπίζει κανένα πρόβλημα εκτός από αυτό του Γιώργου Δελαπόρτα, που δεν έχει μπεί ακόμα σε κανονικούς  ρυθμούς προπονήσεων. Όλους τους υπόλοιπους θα τους έχει μαζί του στο αυριανό ματς με τον Διαγόρα.