Όσο πλησιάζουμε προς τις εκλογές, θα βλέπουμε πρωτόγνωρα πράγματα και... θαύματα!

• Οι εκλογές, για εκείνους που νομίζουν όλους τους υπόλοιπους αφελείς, δεν κερδίζονται (πια) μέσα από κλειστά γραφεία με θεωρίες και ανόητους σχεδιασμούς!  Ο κόσμος αποφασίζει και μόνο. Αυτό οφείλουν να γνωρίζουν  οι υποψήφιοι και όχι εκείνους που  τους...  παραμυθιάζουν παριστάνοντας τους γελωτοποιούς της αυλής!

• Αν ήξεραν πολλοί από αυτούς, τι τους... περιμένει, με τα μυαλά που κουβαλούν, θα είχαν γυρίσει πίσω τον χρόνο και θα είχαν αρπάξει με... βρεγμένες σανίδες, τους αυτόκλητους αυλικούς που τους πουλούν με το... αζημίωτο (βεβαίως – βεβαίως) φύκια για μεταξωτές κορδέλες.

• Το πιο... προσγειωμένο που ακούσαμε τις τελευταίες μέρες από παλιό Ροδίτη: «Ποιος θα κερδίσει τις εκλογές σε περιφέρεια και  δήμο;» τον ρωτήσαμε. «Κανείς δεν ξέρει – απάντησε. Εύχομαι να είναι εκείνος που θα κάνει τα περισσότερα καλά στον τόπο μας.»

•  Τίποτα δεν είδαμε ακόμα. Και κάνουμε πρόβλεψη με αυτά τα δεδομένα που έχουμε μέχρι τώρα, ότι όσο πλησιάζουμε προς τις εκλογές, θα βλέπουμε πρωτόγνωρα πράγματα και... θαύματα. Ένα είναι το καλό: Ότι δεν  θα... πλήξουμε!

Ο (πολύ) κακός