Κέρδισε εύκολα, έδειξε καλά στοιχεία

Σε ένα ματς με μεγάλη διαφορά δυναμικότητας,  ο Διαγόρας επικράτησε εύκολα του Κλεόβουλου με 5-0.  Ήταν ένα παιχνίδι που και οι δύο προπονητές, δοκίμασαν σχήματα και τακτικές, αλλά και ποδοσφαιριστές σε άλλες θέσεις. 

Ο Νίκος Παντέλης είχε την ευκαιρία να δει τα καλά στοιχεία του υπό δοκιμή Ισπανού Μιγκέλ Κετσάβα, ο οποίος μάλιστα σκόραρε στο χθεσινό παιχνίδι. Γρήγορος, με καλή σκέψη στο παιχνίδι, άρεσε αλλά είναι θέμα της τεχνικής ηγεσίας και της Διοίκησης αν τελικά αποκτηθεί. 

Παράλληλα είδε στον Γιώργου σε μια άλλη θέση από αυτή που τον χρησιμοποίησε μέχρι τώρα, αυτή του αμυντικού χαφ, έχοντας δίπλα του τον Καρπαθάκη, ο οποίος ήταν χθες πολύ καλός. Στα χαρακτηριστικά του Διαγόρα το χατ τρικ του Τσαγκάρη στο ματς. 

Από την άλλη πλευρά ο Δημήτρης Δογιάμας δεν είχε τον Λάκη και τον Αλέκο Κακλαμάνο στη διάθεσή του και είδε την ομάδα του να δέχεται πίεση από την αρχή. Αυτό είχε σαν αποτέλεσμα, να προσπαθεί να λειτουργήσει αμυντικά και να απειλήσει στις αντεπιθέσεις, αλλά αυτό συνέβη ελάχιστες φορές. 
12΄ Από μπαλιά του Χατζησάββα ο Τσαγκάρης από κοντά σημείωσε το 1-0.
26΄Από ωραίο γύρισμα του Κετσέ ο Κετσάβα με πλασέ σημείωσε το 2-0.
37΄Σε σέντρα από δεξιά του Ευαγγελιδάκη, ο Χατζησαββας αυτή την φορά ανέβασε τον δείκτη του σκορ σε 3-0.
42΄Το 4-0 σημειώθηκε με δυνατό σουτ του Τσαγκάρη από το ύψος της περιοχής.
52΄Από κόρνερ του Κετσάβα, ο Τσαγκάρης και πάλι με κεφαλιά σημείωσε το 5-0. 

Η μόνη καλή στιγμή για τον Κλεόβουλο ήταν ένα φάουλ του Κολιοκώστα στο β’ μέρος που έφυγε πάνω από τα γκολπόστ του Φυλαχτού. 
Τον  αγώνα διηύθυναν οι κ.κ. Καραγιάννης, Τσέτσος και Ζαχαριάδης. 

Οι ομάδες:
ΔΙΑΓΟΡΑΣ: Φυλαχτός, Καρπαθάκης, Προβατίδης, Κορλός, Κυριαζής, Ευαγγελιδακης, Γιώργου, Τσαγκάρης, Κετσές, Κετσάβα, Χατζησάββας. Στο β΄μέρος έπαιξαν ακόμα και οι Κοντός, Ζέλεφ και Κρητικός. 
ΚΛΕΟΒΟΥΛΟΣ: Χρυσανθής, Γιαννιού, Χαμιτάϊ, Τσελεπίδης, Γιατσιάτσιος, Μαριεττάκης, Κουκουτσέλας, Κολιοκώστας, Ευαγγελίδης, Ταγκάεφ, Χατζηνικόλας. 

Αγωνίσθηκαν ακόμα και οι Μήλιος, Διακογεωργίου Δ., Κακλαμάνος Ι., Μπαϊρακτάρης, Τσιάτσος. Ο τελευταίος μάλιστα προπονείται εδώ και πολλές μέρες με την ομάδα του Κλεόβουλου και θα αποκτηθεί.