Ιπποκράτης: Ξεκινά τη χρονιά – όνειρο

Σε ρυθμούς προετοιμασίας μπαίνει από αύριο ο Ιπποκράτης ενόψει της πρώτης του συμμετοχής στην Α2 εθνική κατηγορία. Η ομάδα της Κω ξεκινά προπονήσεις παρόλο που δεν είναι πλήρως στελεχωμένη ακόμα ωστόσο υπάρχει έντονος ενθουσιασμός, όχι μόνο στις τάξεις της ομάδας αλλά και στο φίλαθλο κοινό που έχει «εξαφανίσει» τα εισιτήρια διαρκείας!

Τα 150 «κομμάτια» που είχαν κυκλοφορήσει, έγιναν «καπνός» αναγκάζοντας τους υπεύθυνους να τυπώσουν ακόμη 50 για τις ανάγκες των φίλων της ομάδας:

«Ευχαριστούμε θερμά τους φιλάθλους του Ιπποκράτη για την άμεση ανταπόκριση στην αγορά εισιτηρίου διαρκείας ενόψει της νέας αγωνιστικής σεζόν που θα βρει την ομάδα μας για πρώτη φορά στην ιστορία της στην Α2 κατηγορία.

Τα πρώτα 150 εισιτήρια διαρκείας που εκδόθηκαν εξαντλήθηκαν και πλέον θα εκδοθούν άλλα 50 εισιτήρια για τις ανάγκες των φιλάθλων».

Εξάλλου, «ο ΑΣ Κώων Ιπποκράτης και το Casa Cook Hotel Kos θα πορευτούν μαζί για μία ακόμη σεζόν συνεχίζοντας την άψογη συνεργασία τους εντός και εκτός παρκέ.

Ως Ιπποκράτης θέλουμε να ευχαριστήσουμε θερμά το Casa Cook για την εμπιστοσύνη που μας δείχνει, για τη στήριξη στην προσπάθειά μας και υποσχόμαστε να φανούμε ανταποδοτικοί».