Καλλιθέα: Ο πρόλογος του «έπους»

Ξεκίνημα προετοιμασίας περιλαμβάνει από αύριο το πρώτο κεφάλαιο της ιστορίας της Καλλιθέας για την πρώτη της συμμετοχή στη Γ’ εθνική κατηγορία.

Ο Σεραφείμ Θεοδοσίου περιμένει αύριο το βράδυ (20.30’) τους αθλητές του στο κλειστό γυμναστήριο των Καλυθιών για την έναρξη του βασικού σταδίου προετοιμασίας, πέραν ελαχίστων εξαιρέσεων που έχουν να κάνουν με ανειλημμένες επαγγελματικές υποχρεώσεις.

Η Καλλιθέα στελεχώνεται από γηγενείς παίκτες, από έμπειρους με σημαντικές «παραστάσεις» από εθνικές κατηγορίες και από νέους ταλαντούχους Ροδίτες, στους οποίους πιστεύει τόσο ο πρώην ομοσπονδιακός προπονητής όσο και η διοίκηση του συλλόγου.

Εκινέ, Παναγιωταράκος, Σκορδάλης, Χρύσης, Παρδακάς έχουν «φάει με το κουτάλι» τις εθνικές κατηγορίες και θ’ αποτελέσουν τη «ραχοκοκαλιά» της Καλλιθέας, μαζί φυσικά με τους «παλιούς» Γυφτάκη, Μπιλλιά, Παπακωνσταντίνου και Παππά που παρέμειναν από πέρσι, συν τους νεοφερμένους Σάββα Ματσαμά (από τη Γαλάζια Ακαδημία), Μιχάλη Χατζηγεωργίου (ΑΟ Κολοσσός), Μιχάλη Χατζηδημητρίου (Ιάλυσος) και Νίκο Κανύχη (Νίκη Αμαρουσίου).