Μοιράσθηκαν από  ένα ημίχρονο…

Χωρίς νικητή έληξε η χθεσινή φιλική αναμέτρηση ανάμεσα στο Φοίβο και τη Ρόδο. Ωστόσο οι δύο ομάδες είχαν από ένα ημίχρονο σχεδόν με τους γηπεδούχους κάτι παραπάνω. Οι παίκτες του Σάββα Ορφανίδη παίζοντας καλό ποδόσφαιρο μέχρι το 60’, κατάφεραν να προηγηθούν στο 22’ με ωραίο κοντρόλ και σουτ του Γκινή, ενώ στο 50’ διπλασίασαν τα τέρματά τους με διαγώνιο σουτ του Πατσίλη. Στη συνέχεια οι αλλαγές στο «στρατόπεδο» της ομάδας της Κρεμαστής, έδωσαν το διακίωμα στους «πράσινους» να αναλάβουν τα ηνία του αγώνα και με δύο γκολ να ισοφαρίσουν σε 2-2. Συγκεκριμένα στο 57’ ο Μπισάι με σουτ μείωσε σε 2-1 και στο 64’ ο Φερνάντο με πλασέ έφερε το παιχνίδι στα ίσα.

Οι συνθέσεις:
Φοίβος
Μιχαλάκης, Στελλάς, Ορφανίδης Ν., Παϊζάνος, Θεοδοσίου, Φιορίλο, Μπάρδης, Χατζησάββας, Μπανουσάι, Γκινής, Τερζίου. Έπαιξαν και οι: Γιαννούλης,Ηλίας, Πεταυράκης, Πατσίλης, Ζαγκόσι, Λαός, Γαργάλης, Καραγιάννης, Κουδούνη και Ταφάνι

Ρόδος
Κεφάλας, Ιμεραλλάι, Καμπούρης, Γκέσι, Ρίκκα, Κιοσέογλου, Τριχάκης, Μόσχος, Μπίσας,  Φερνάρντο, Τσουλάκος  (Μπισάι, Μπίσας, Ράντζα)