Δεν έχει να χάσει τίποτα  ο ΔΙΑΣ

Προετοιμασμένος όσο γίνεται ο Κυπελλούχος Δωδεκανήσου ΔΙΑΣ δίνει σήμερα το πρώτο επίσημο παιχνίδι της χρονιάς. Φιλοξενεί για το Κύπελλο Ελλάδας στο γήπεδο του Πυλίου στις 18.00 τη Θύελλα Ραφήνας, ομάδα ανώτερης Κατηγορίας, με σκοπό να παίξει καλό ποδόσφαιρο και να πάρει τη νίκη-πρόκριση που οδηγεί στην επόμενη φάση.

Ο Γιάννης Μανούσογλου και οι παίκτες του με ένα και μόνο φιλικό στα πόδια τους –αυτό με τον Διαγόρα στο Δημοτικό Στάδιο Ρόδου- θα επιδιώξουν να κάνουν το καθήκον τους, που μόνο κέρδος θα τους αποφέρει, ανεξάρτητα από το τελικό αποτέλεσμα.  Ο κόουτς της ομάδας έχει καλέσει στο γήπεδο όλους τους παίκτες του κι εκεί θα επιλέξει τους δεκαοκτώ του αγώνα. Βέβαια θα υπάρξουν και τρεις απουσίες. Αυτές των Πανόπουλου, Γκερτένια και Χρήστου Χατζηφούντα, οι οποίοι ως γνωστόν δεν ακολουθούν ακόμα την προετοιμασία της ομάδας.

Ο Γιάννης Μανούσογλου μιλώντας χθες για το σημερινό ματς τόνισε χαρακτηριστικά: «Το ματς του Κυπέλλου δεν είναι καθόλου εύκολο. Παίζουμε με ομάδα ανώτερης Κατηγορίας και δεν έχουμε ακόμα πολλά παιχνίδια στα πόδια μας. Είναι παιχνίδι πρεστίζ θα έλεγα αρχικά και για την ομάδα αλλά και για το Δωδεκανησιακό ποδόσφαιρο. Εμείς όμως προερχόμαστε από ένα φιλικό παιχνίδι, έναντι πολλών του αντιπάλου, ο οποίος διαθέτει και καλούς αλλά και έμπειρους ποδοσφαιριστές. Στην έδρα μας όμως είμαστε δυνατοί και θα κάνουμε το παν για να πάρουμε τη νίκη και να προκριθούμε. Στο τέλος θα δούμε τι κέρδος θα ‘χουμε από αυτό το ματς. Δεν έχουμε να χάσουμε τίποτα. Ο αγώνας αυτός θεωρώ πως είναι κίνητρο για όλα τα παιδιά. Θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο και για μας και για τα Δωδεκάνησα»

Η Διοίκηση η τεχνική ηγεσία αλλά και οι ποδοσφαιριστές κάλεσαν χθες τον κόσμο τους στο γήπεδο, για να τους ενισχύσει με κάθε τρόπο στο σημερινό παιχνίδι, στην προσπάθεια να φτάσουν στην νίκη-πρόκριση.