Ξαναβρήκε το καλό του πρόσωπο  Απόλλων Καλυθιών

Σχεδόν πλήρης παρουσιάσθηκε στο χθεσινό φιλικό παιχνίδι που έδωσε στο γήπεδό του ο Απόλλων Καλυθιών, καθώς ο Κώστας Καμπούρης είχε πολύ περισσότερες επιλογές σε σχέση με το φιλικό της Κρεμαστής την προηγούμενη Τετάρτη.

Παίζοντας καλύτερα μέχρι το 60’ κατάφερε να επικρατήσει της Κατταβιάς με 3-0.
Οι γηπεδούχοι είχαν τον πλήρη έλεγχο στο πρώτο ημίχροινο αν και κατάφεραν να προηγηθούν λίγο πριν την εκπνοή του. Στο 42’ ο Μαθιός κέρδισε πέναλτι το οποίο εκτέλεσε ο ίδιος, κάνοντας το 1-0.

Στην επανάληψη η εικόνα συνεχίστηκε το ίδιο, αλλά μετά το 60’ οι φιλοξενούμνεοι που παρουσιάσθηκαν με αρκετές ελλείψεις, ισορρόπησαν και κέρδισαν μέτρα στον αγωνσιτικό χώρο. Δεν κατάφεραν ωστόσο να απειλήσουν ιδιαίτερα τους «κυανοκίτρινους», οι οποίοι παίζοντας με αντεπιθέσεις, αρχικά στο 69’ έκαναν το 2-0 με τον Μαθιό και πάλι, ενώ στο 82’ ο Χατζηκοσμάς με ατομική ενέργεια  έξω από την περιοχή και πλασέ, διαμόρφωσε το τελικό 3-0.

Οι συνθέσεος των ομάδων:
Απόλλων Κ.
Ροδίτης, Κυρίτσης, Σαββούλης, Χαλκιαδάκης, Διακουράκης, Γεωργιάδης, Φλεβάρης, Στάμος, Μπαϊρακτάρης, Χατζηκοσμάς, Χατζηβαλσάμης. Έπαιξαν και οι: Κουφάλης, Μίσκου, Γρηγορίου, Ιντρίζι και Καλαϊτζίδης.

Κατταβιά
Παπαβεργής, Αυγέρης, Κιλασίν Κ., Κιλασίν Χ., Κούτσι, Νασόπουλος, Δράμι, Πάπα, Ντούπης, Φιλιππάκος, Λόης. Έπαιξαν και οι: Κουμπιάδης, Κονόμι, Κρυτικός και Πετρίδης