Συνεργασία «Ροδίων» με ΔΟΠΑΡ

Συνάντηση με τον ΔΟΠΑΡ, επρόκειτο να έχουν χθες οι διοικούντες το «Ροδίων». Εχει ήδη κλεισθεί συνάντηση με τον πρόεδρο του Δημοτικού Οργανισμού Πολιτισμού και Αθλητισμού Ρόδου Στέφανο Κυριαζή, με σκοπό να συζητηθεί ο τρόπος της συνεργασίας και της διεξαγωγής του τουρνουά, που πρόκειται να διοργανώσει η ροδίτικη ομάδα στα πλαίσια της  προετοιμασίας της  για το πρωτάθλημα της Α2.

Από τη διάθεση του ΔΟΠΑΡ θα εξαρτηθεί το επίπεδο του εν λόγω τουρνουά. Αν δηλαδή θα προσκληθούν σε αυτό ομάδες της Volleyleague ή θα έρθουν να αγωνιστούν (μαζί με τον Κέρκη της Σάμου) ομάδες της Α2.

Στο μεταξύ ο Σπύρος Γκολίτσης, ο οποίος βρίσκεται αυτές τις μέρες στην Αθήνα,  εξακολουθεί να έχει επαφές με παίκτες ανώτερης κατηγορίας, καθώς ενδέχεται την Διοίκηση του «Ροδίων», να απασχολήσει ακόμα μια περίπτωση έμπειρου βολεϊμπολίστα, ο οποίος θέλει να έρθει να παίξει με την ροδίτικη ομάδα.

Προφανώς με αυτήν, θα ολοκληρώσει τις κινήσεις της στην συμπλήρωση του ρόστερ για το φετινό πρωτάθλημα.

Είναι πάντως κινήσεις που φέρνουν τον κόσμο στο γήπεδο για να απολαύσει καλό βόλεϊ και να στηρίξει την προσπάθεια του «Ροδίων».

Πρέπει να σημειωθεί πως τα διαρκείας της ομάδας εν όψει του νέου πρωταθλήματος, παρουσιάζουν ζωηρή κίνηση.

Διοίκηση τεχνική ηγεσία και παίκτες, θέλουν σε όλα τα ματς του φετινού πρωταθλήματος να είναι γεμάτες οι εγκαταστάσεις της ομάδας.