Θα προσπαθήσει ξανά!

Στο πλαίσιο του Διεθνούς Σεμιναρίου «Θεσσαλονίκη 2018», που διεξήχθη το διήμερο 24-25 Αυγούστου στο κλειστό γήπεδο της Καλαμαριάς, διεξήχθησαν οι αρχαιρεσίες του Συνδέσμου Ελλήνων Προπονητών Καλαθοσφαίρισης, με την ψηφοφορία των μελών για την ανάδειξη του νέου διοικητικού συμβουλίου.

Υποψήφιος για τη μία και μοναδική θέση μέλους που έχουν η Κρήτη και τα νησιά του Αιγαίου στο «ρόστερ» του ΣΕΠΚ ήταν και ο δικός μας Γιώργος Χατζηκαλημέρης. Ο επί σειρά ετών (αν όχι δεκαετιών) προπονητής του Ιάλυσου, των ομάδων μπάσκετ της Ρόδου που «σάρωνε» τα χρυσά μετάλλια στα Island Games καθώς και των μικτών ομάδων Δωδεκανήσου, έθεσε την πρώτη του υποψηφιότητα για μία θέση που «παίχθηκε» μεταξύ τριών: του Γιώργου Βελισσαράκου, παλιό μέλος του Δ.Σ. του ΣΕΠΚ, του Χατζηκαλημέρη και του Στέλιου Καρκανάκη ο οποίος τελικά μπήκε και στη σύνθεση του νέου συμβουλίου. 

«Όλα καλά, είμαι ευχαριστημένος απ’ όλα. Την επόμενη φορά» δήλωσε ο Χατζηκαλημέρης ο οποίος δεν παρέλειψε να συγχαρεί τον ΣΕΠΚ: «Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στον πρόεδρο κ. Παναγιώτη Γιαννάκη και στα μέλη του Συνδέσμου για την αξιόλογη δουλειά που κάνουν στον τομέα της επιμόρφωσης και στήριξης των προπονητών. Επίσης, θερμά συγχαρητήρια στα μέλη για την εκλογή τους στο νέο Δ.Σ. του ΣΕΠΚ».

Οι 15 προπονητές που αναδείχθηκαν πρώτοι στην ψηφοφορία ήταν: Παναγιώτης Γιαννάκης, Σωκράτης Ηλιάδης, Σούλης Μαρκόπουλος, Παρασκευάς Μουρατίδης, Γιάννης Χρυσανθόπουλος, Γιάννης Κτιστάκης, Δημήτρης Μισιακός, Δημήτρης Μανωλιτσάκης, Γιάννης Καρακατσούνης, Παναγιώτης Αθανασιάδης, Σίμος Συρόπουλος, Γιώργος Ρεμεντέλας, Αλέξης Ζαβός, Γιώργος Λειβάδης, Στέλιος Καρκανάκης.

Τα νέα μέλη του συμβουλίου, το οποίο θα έχει διετή θητεία, είναι οι Ρεμεντέλας, Ζαβός, Λειβάδης και Καρκανάκης.