Κολοσσός H Hotels: Με απουσίες αλλά και με όρεξη η έναρξη

Σε ρυθμούς προετοιμασίας μπήκε από χθες και ο Κολοσσός H Hotels, ενόψει των επίσημων υποχρεώσεών του σε Basket League (6/10) και Κύπελλο Ελλάδας (3/10) την αγωνιστική περίοδο 2018-19.

Στο κλειστό γυμναστήριο του Βενετοκλείου η χθεσινή πρώτη συνάντηση των «θαλασσί» έγινε κεκλεισμένων των θυρών και με ελλείψεις στη σύνθεσή τους καθώς ο Άιβαν Άσκα αναμένεται στη Ρόδο την προσεχή Παρασκευή, λόγω οικογενειακού θέματος, ενώ ο Δημήτρης Μαυροειδής αποκτήθηκε πολύ πρόσφατα και χρειαζόταν μία – δύο μέρες για να τακτοποιήσει τις υποθέσεις του προτού εγκατασταθεί στο «σμαραγδένιο» νησί για τους επόμενους εννέα μήνες. Οι άνθρωποι της ΚΑΕ αναμένεται να τον υποδεχθούν σήμερα στο αεροδρόμιο «Διαγόρας» και θα ενσωματωθεί στην ομάδα.

Εξάλλου, τα δεδομένα για τον Σωτήρη Μπιλλή μάλλον άλλαξαν και οδηγούν προς την παραμονή του στην ομάδα της Ρόδου αφού ήταν παρών στη χθεσινή «πρώτη» ενώ έχει συμπεριληφθεί στη λίστα με τα ονόματα για διαμονή στο Electra Palace Hotel.

Όσο για την τριάδα των νεαρών παικτών από τα τμήματα υποδομής του σωματείου, με τη «μεγάλη» ομάδα γυμνάστηκαν χθες οι Διονύσης Βαρβαρέσος, Φίλιππος Γκοτζάι και Άγγελος Μιρόσαβιτς.

Η σχετική ανακοίνωση της ΚΑΕ: «Τη Δευτέρα (27/8) πραγματοποιήθηκε στο Βενετόκλειο η πρώτη προπόνηση του Κολοσσού H Hotels.

Ο νέος προπονητής της ομάδας μας, Νίκος Βετούλας, καλωσόρισε τους «θαλασσί», βάζοντάς τους στο κλίμα ενόψει της έναρξης της νέας αγωνιστικής περιόδου.

Ωστόσο, ο coach Βετούλας δεν είχε όλους τους παίκτες στη διάθεσή του, καθώς ο Δημήτρης Μαυροειδής αναμένεται στη Ρόδο την Τρίτη (28/8), ενώ το άλλο νέο μεταγραφικό απόκτημα, Ιβάν Άσκα, θα αφιχθεί την Παρασκευή (31/8).

Για το λόγο αυτό, στις προπονήσεις συμμετέχουν και τρεις παίκτες από την ακαδημία, οι Άγγελος Μιρόσαβιτς, Φίλιππος Γκοτζάι και Διονύσης Βαρβαρέσος».