Τους τίμησαν για ακόμη μία χρονιά

Όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος πιστοί στο ραντεβού τους οι φίλοι του Ηρακλή Μαριτσών τίμησαν τη μνήμη δύο δικών τους παιδιών κι ένος επίσης δικού τους ανθρώπου, που από φέτος προστέθηκε σε αυτό το λεγόμενο τουρνουά «Τσαμπίκος Παπαδημήτρης/Μανώλης Βασιλώττος» και τώρα και «Σπύρος Αγγελόπουλος».

Μπορεί να μην πραγματοποιήθηκε φέτος τουρνουά όπως τις προηγούμενες χρονιές, καθώς δεν βρέθηκε και τρίτος ή και τέταρτος συμμετέχων, όμως «οικοδεσπότες» και Κλεάνθης φρόντισαν να είναι… εκεί.
Η διοίκηση του Ηρακλή φρόντισε να μοιράσει τιμητικές πλακέτες στις οικογένειες των εκλιπόντων, καθώς και στην ομάδα του Παραδεισίου.

Όσο για την αναμέτρηση ανάμεσα στον Ηρακλή και τον Κλεάνθη έληξε ισόπαλη 1-1.
Η ομάδα του Ανδρέα Σταύρου κατάφερε να προηγηθεί στο 48’ με πλασέ του Πελέκη, όμως οι γηπεδούχοι πίεσαν στη συνέχεια και στο 70’ έφτασαν στην ισοφάριση με εύστοχο χτύπημα πέναλτι του Γεωργαλλή, το οποίο κέρδισε ο Παφιάκης.

Οι συνθέσεις:
Ηρακλής: Κουμέντος, Τσούφιος, Φελεσάκης, Παπαδημήτρης, Παγκράτης, Λερογιάννης, Σκόρπος, Παφιάκης, Σπάρταλης, Γεωργαλλής, Κούρος. Έπαιξαν και οι: Παπαμιχαήλ, Μπιλλιάς, Ανδρεόπουλος, Παπακωνσταντής, Βασιλώττος, Σιαμαντούρας, Καρανάσιου, Αναγνώστου

Κλεάνθης: Σαμολαδάς, Σαρίκος, Χαριτάκης, Χατζηκυριάκος, Κρομμύδας, Ατσίδης, Σιέχ, Παπακωνσταντίνου, Μπερετούλης, Πελέκης, Βουτσινάς. Έπαιξαν και οι: Ανδρέαου, Μπαούρης, Θεοδοσίου, Αρίφης, Κορκίδας, Σαΐτης, Φούτσκα.