Περιμένει… αφίξεις ο Ορφέας

Η κακή πορεία του Ορφέα στα φιλικά παιχνίδια που έχει δώσει μέχρι τώρα, ως ένα βαθμό προβληματίζει τους ανθρώπους της ομάδας.

Όμως το ότι υπάρχουν ακόμα ποδοσφαιριστές και μάλιστα έμπειροι που δεν έχουν ενσωματωθεί με τους υπόλοιπους παίκτες, τους κάνει να έχουν μια ελπίδα, προσδοκώντας πως θα αλλάξει η κακή εικόνα.

Συγκεκριμένα, χθες αναμενόταν η άφιξη στο νησί μας του Κυριάκου Μπαδιεριτάκη, ο οποίος θα ενισχύσει τη μεσαία γραμμή των «ερυθρολεύκων» όπου έχει και το μεγαλύτερο πρόβλημα.

Επίσης, μέχρι το τέλος της εβδομάδας αναμένεται να έρθει και ο Ανδρέας Καπέσιος, πολύτιμος παίκτης για την ομάδα της πόλης της Ρόδου.

Αν σ’ αυτούς προστεθούν οι Άγγελος Προσμίτης (στρατιωτικός) που θα έρθει τέλος Αυγούστου, ο Άλντο που απουσιάζει λόγω εργασίας και ο Λουκίσσας (θα έρθει Οκτώβρη) για τον ίδιο λόγο, τότε φαίνεται να υπάρχουν τελικά επιλογές για τον Γρηγόρη Σαρρή, ώστε να μπορέσει να παρατάξει ένα δυνατό σχήμα, που θα του δώσει τη δυνατότητα να διεκδικήσει με την ομάδα του, την παραμονή της στην κατηγορία.

Στο μεταξύ οι προπονήσεις συνεχίζονται καθημερινά στο γήπεδο των Αγίων Αποστόλων και θα συνεχιστούν μέχρι και την Παρασκευή, καθώς το Σάββατο το πρόγραμμα έχει φιλικό παχνίδι στις 18.30 στο γήπεδο Κοσκινού μ’ αντίπαλο τον Διγενή.