Γλίτωσαν από κολόνα φωτισμού

Από την…κολόνα φωτισμού (!) γλίτωσαν, κυριολεκτικά, οδηγοί που πριν μερικές ημέρες κινούνταν επί της λεωφόρου Ηρακλειδών και οι οποίοι την είδαν να έρχεται καταπάνω τους στα καλά καθούμενα!
Σύμφωνα με καταγγελία που έγινε στη «Ροδιακή», το περιστατικό σημειώθηκε λίγες ημέρες μετά της Παναγίας, και από θαύμα δεν θρηνήσαμε θύματα!

Πιο συγκεκριμένα, ήταν περίπου δύο το μεσημέρι και η κίνηση ήταν αυξημένη επί της λεωφόρου Ηρακλειδών με δεκάδες αυτοκίνητα να κινούνται καθώς πρόκειται για ώρα αιχμής.

Ξαφνικά και χωρίς καμία άλλη αιτία, μία μεγάλη κολόνα φωτισμού από αυτές που βρίσκονται δεξιά και αριστερά του δρόμου, λύγισε και βρέθηκε στο οδόστρωμα!

Ευτυχώς τη στιγμή εκείνη υπήρχε απόσταση μεταξύ των αυτοκινήτων που κινούνταν στο δρόμο και έτσι η κολόνα έπεσε μεταξύ των οχημάτων, τα οποία χρειάστηκε να φρενάρουν ώστε να αποφύγουν τη σύγκρουση μαζί της!

Η κολόνα έγινε κομμάτια και όχι μόνο το τζάμι της αλλά ολόκληρη.
Το χειρότερο στην όλη υπόθεση, σύμφωνα με την ίδια καταγγελία, είναι πως από το περιστατικό αυτό, ουδείς ευαισθητοποιήθηκε ώστε να ελέγξει έστω, τις λοιπές κολόνες φωτισμού, οι οποίες είναι στην ίδια και χειρότερη κατάσταση.

Όπως αναφέρουν χαρακτηριστικά συμπολίτες μας, είναι θέμα χρόνου να δούμε και τις υπόλοιπες κολόνες να πέφτουν στο έδαφος ως ώριμα φρούτα και καλό θα ήταν αφού δεν μπορούν να ληφθούν προληπτικά μέτρα, να κάνουμε τουλάχιστον μερικές…προσευχές, να μην υπάρχουν διερχόμενοι οδηγοί και πεζοί την ώρα εκείνη της πτώσης!