Σα να μην πέρασε μια μέρα…

Το ανδρικό τμήμα της Γαλάζιας Ακαδημίας κατάφερε στην περσινή πρώτη του συμμετοχή στο πρωτάθλημα Δωδεκανήσου να μπει στην τετράδα του Ομίλου Ρόδου και να λάβει μέρος στα πλέι οφ, με καθοδηγητή τον Στάθη Βλαχοδήμο.

Ο Θεσσαλονικιός προπονητής, ολοκληρώνοντας τις υποχρεώσεις του με τη Γαλάζια και τον ΑΟ Κολοσσός, ανέλαβε την ομάδα της Καλλιθέας για μερικές εβδομάδες και την κοουτσάρισε στα μπαράζ ανόδου στη Γ’ εθνική. Παρά την επίτευξη του στόχου, η συνεργασία δεν προχώρησε και ο Βλαχοδήμος συνέχισε στα τμήματα υποδομής του ΑΟ Κολοσσός, αναλαμβάνοντας την ομάδα παίδων (2003).

Η αποχώρηση του Παναγιώτη Παναγιωταράκου από τη Γαλάζια Ακαδημία, με την οποία είχε ξεκινήσει προπονήσεις τον Ιούνιο, άφησε «ορφανό» τον πάγκο τόσο του ανδρικού όσο και του εφηβικού, με αποτέλεσμα οι διοικούντες να αναζητήσουν λύση εκ των έσω. Με μία μικρή αναπροσαρμογή του αρχικού σχεδιασμού, ο Βλαχοδήμος αναλαμβάνει εκ νέου την τεχνική ηγεσία των δύο τμημάτων, έχοντας μάλιστα ξεκινήσει ήδη προετοιμασία.

Και ομάδα μίνι
Σύμφωνα με τα όσα έγιναν γνωστά, η Γαλάζια Ακαδημία, εκτός από ομάδες ανδρών, εφήβων, παίδων και παμπαίδων, ετοιμάζεται να κατεβάσει την προσεχή αγωνιστική περίοδο στις τοπικές κατηγορίες και ομάδα μίνι!

Ο αριθμός των παιδιών είναι επαρκής για την καινούρια αυτή συμμετοχή και οι προπονήσεις θα ξεκινήσουν από 1η Σεπτεμβρίου.