Νέο τεστ αύριο για τον Διαγόρα

Ο Διαγόρας δεν ήταν άσχημος στο φιλικό με τον Ιάλυσο στο Δημοτικό Στάδιο την περασμένη Κυριακή. Ήταν όπως πρέπει να είναι μια ομάδα, που κάνει σκληρή προετοιμασία για να πρωταγωνιστήσει στο πρωτάθλημα που έρχεται. 

Κανείς δεν πρέπει να ξεχνάει  πως ο «γηραιός» του Νίκου Παντέλη της φετινής περιόδου, είναι μια καινούργια ομάδα, κάτι που φάνηκε και στο ματς αυτό. Ο Νίκος Παντέλης και οι συνεργάτες του, χρειάζονται πίστωση χρόνου προκειμένου να βρουν την κατάλληλη χημεία με τους νέους παίκτες και να «μοντάρουν» την ομάδα τους. 

Υπάρχουν κάποια στοιχεία που «περνάει» από την προπόνηση στους παίκτες του ο Νίκος Παντέλης και φαίνονται ήδη. Ο φετινός «γηραιός», θα είναι σίγουρα καλύτερος από πέρυσι, πιο γρήγορος και πιο επιθετικός. 
Πέρα από αυτό το φιλικό και χωρίς να αντιμετωπίζει προβλήματα με τραυματισμούς, θα δώσει αύριο ακόμα ένα φιλικό παιχνίδι.    

Θα αντιμετωπίσει στις 17.30 στο Δημοτικό Στάδιο τον Άρη Αρχαγγέλου και θα δοθεί για μια ακόμα φορά η δυνατότητα στον Νίκο Παντέλη, να δοκιμάσει σχήματα και να βγάλει χρήσιμα συμπεράσματα για την κατάσταση των αθλητών του. 

Ο έμπειρος τεχνικός δεν χαρίστηκε στους παίκτες του, οι οποίοι προπονήθηκαν κανονικά  και χθες σε εντατικούς ρυθμούς. Παρά την προπονητική ρουτίνα, εκείνο που πρέπει να σημειωθεί είναι πως σε κάθε προπόνηση ο κόουτς του Διαγόρα περνάει στους παίκτες του στοιχεία του παιχνιδιού, που θέλει να έχει η ομάδα του.  

Στον μεταγραφικό τομέα πάντως οι κινήσεις δείχνουν να ολοκληρώθηκαν, εκτός –όπως τονίζουν στελέχη του «γηραιού»- κι αν υπάρξει κάτι το εξαιρετικό.