Περιμένει τις τυπικές διαδικασίες ο Ιάλυσος

Δύο ακόμα περιπτώσεις θέλει να ολοκληρώσει μεταγραφικά ο Ιάλυσος, για να συμπληρώσει το ρόστερ του. Οι «ερυθροκίτρινοι» θέλουν να κάνουν δικούς τους τους Λαμίν και Ομπίνα, οι οποίοι άφησαν πολύ καλές εντυπώσεις στο φιλικό του Δημοτικού Σταδίου με τον Διαγόρα (2-2)

Αυτός είναι ο λόγος που η Διοίκηση Χατζηνικήτα, περιμένει να πάρει στα χέρια της τα σχετικά έγγραφα των δύο ποδοσφαιριστών, προκειμένου να ακολουθήσει η τυπική διαδικασία απόκτησής τους και η σχετική ανακοίνωση. 
Βέβαια αναμένεται να ανεβεί κι άλλο η επιθετική ισχύ του Ιάλυσου, όταν μπει σε κανονικούς ρυθμούς και προστεθεί στο ρόστερ ο Γιώργος Δελαπόρτας.

Χθες ο Μάρκος Στεφανίδης έδωσε ρεπό στους παίκτες του για να ξεκουραστούν και να επανέλθουν σήμερα στους ρυθμούς της προετοιμασίας. Ο κόουτς του Ιάλυσου και οι συνεργάτες του δεν αντιμετωπίζουν κανένα πρόβλημα με τους παίκτες τους, καθώς είναι όλοι καλά και σε καλό επίπεδο προετοιμασίας γι’ αυτή την περίοδο. 

Ο Ιάλυσος μετά τον Διαγόρα, θα πάει την Κυριακή στην Κω να αντιμετωπίσει στο γήπεδο του Πυλίου σε ένα ακόμα φιλικό παιχνίδι τον ΔΙΑ, που προετοιμάζεται φυσικά για τη συνέχεια στο Κύπελλο Ελλάδας, για τον θεσμό του οποίου θα αντιμετωπίσει τον νικητή του αγώνα του Διαγόρα Βραχνεϊκων με τον Αιολικό Μυτιλήνης.

Οι «ερυθροκίτρινοι» θα παίξουν την Κυριακή το βράδυ στις 21.45 και θα επιστρέψουν στη Ρόδο τη Δευτέρα το πρωί.