Ενισχύεται το δυναμικό του ΣΔΠΔ

Ενισχυμένος αναμένεται να είναι φέτος ο Σύνδεσμος Διαιτητών, καθώς μπαίνουν νέα πρόσωπα που θα δώσουν περισσότερες λύσεις στο ΤΟΔ, ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου που θα ξεκινήσει σε ένα μήνα περίπου.

Συγκεκριμένα ο Μανώλης Κόττορος επιστρέφει από τις σπουδές του, ενώ ταυτόχρονα προβιβάζεται σε βοηθό διαιτητή 2ης κατηγορίας. Ο ίδιο συμβαίνει και με τον Μιχάλη Χατζημανώλη, που επίσης ολοκλήρωσε τις σπουδές του κι επιστρέφει κι αυτός ως βοηθός 2ης κατηγορίας.

Στην ίδια κατηγορία θα υπάρξει και τρίτο νέο μέλος, καθώς θα έρθει μεταγραφή από την Κρήτη ο Ιωάννης Κοκμωτός.

Όσον αφορά τους νέους πίνακες της ΚΕΔ, υπάρχουν κάποιες διαφοροποιήσεις σε σχέση με τους προηγούμενους. Αναλυτικά οι κατηγορίες.

Διενθείς διαιτητές: Τάσος Σιδηρόπουλος (παραμένει κατηγορία Elite)

Διαιτητές 1ης κατηγορίας: Τάσος Σιδηρόπουλος (δεν άλλαξε κάτι)

Διαιτητές 3ης κατηγορίας: Δημήτρης Ατσικνούδας, Μανώλης Κυρίτσης, Μάριος Ωραιόπουλος. Ο Κυρίτσης υποβιβάσθηκε από τη 2η κατηγορία, ενώ αναμένεται να περάσουν στις εξετάσεις Σεπτεμβρίου οι Γιαννουκάς και Δημαράκης. Ο Αντώνης Παπαβασιλείου έμεινε εκτός.

Βοηθοί διαιτητών 2ης κατηγορία: Μανώλης Κόττορος, Μιχάλης Χατζημανώλης, Ιωάννης Κοκμωτός (και οι τρεις έρχονται μεταγραφή)

Γυναίκες βοηθοί 1η κατηγορία: Χριστίνα Βούλγαρη, Κωνσταντίνα Καραβελατζή (τοποθετήθηκαν τώρα)

Παρατηρητές
1η κατηγορία: Κώστας Ζαννετίδης (Ο Μιχάλης Καλαθενός βγήκε εκτός πινάκων)
2η κατηγορία: Βαγγέλης Κατσιδώνης
3η κατηγορία: Βασίλης Τσαγγάρης (υποβιβάσθηκε από Β’). Αν περάσουν τις εξετάσεις, θα μπουν και οι Μπάμπης Λάμρπου και Νίκος Διαμαντέας.