Ψάχνει για ενίσχυση ο ΑΕΡΑ

Την ενίσχυση του ρόστερ αναζητούν η Διοίκηση και η τεχνική ηγεσία του ΑΕΡΑ. Ψάχνουν παίκτες στην αγορά, που να αποκτηθούν και να πλαισιώσουν τους ήδη υπάρχοντες  ποδοσφαιριστές, με σκοπό οι «ερυθρόλευκοι» να είναι και πάλι ανταγωνιστικοί στο πρωτάθλημα της Α΄Κατηγορίας Blue Star Ferries.

Ο Κώστας Παπαδόπουλος έμεινε εν μέρει ικανοποιημένος από την εικόνα της ομάδας του στο φιλικό των Κοσκινού με αντίπαλο τον Διγενή (0-0), ωστόσο η ομάδα έδειξε πως  χρειάζεται ακόμα δουλειά, για να φτάσει στα επίπεδα που θέλει η τεχνική ηγεσία.

Υπάρχουν φυσικά στο ρόστερ οι παίκτες της εμπειρίας και των ικανοτήτων, αλλά στον ΑΕΡΑ αναζητούν κι άλλους, προκειμένου να γίνει ακόμα πιο δυνατή η ομάδα. Φυσικά και δεν θα πάρουν παίκτες στην ομάδα…για να πάρουν. Αναζητούν ποδοσφαιριστές που να διαθέτουν εμπειρία στην Κατηγορία αλλά και ικανότητες και φυσικά να είναι προσαρμοσμένοι στα οικονομικά δεδομένα του μπάτζετ που έχει τεθεί φέτος.

Σε ό,τι αφορά τα φιλικά παιχνίδια ο ΑΕΡΑ θα δώσει φιλικό παιχνίδι πάλι, το ερχόμενο Σάββατο αντιμετωπίζοντας αυτή την φορά την ομάδα του Κλεάνθη.