Ολοκληρώνουν το ρόστερ τους οι «πράσινοι»

 

Με σοβαρότητα και προσήλωση συνεχίζεται η προετοιμασία της ομάδας της Ρόδου. Ο προπονητής των «πράσινων», Σάκης Δέδες είναι ικανοποιημένος από την προσπάθεια και τη διάθεση που δείχνουν οι παίκτες του στις προπονήσεις. Κάποια προβλήμτα με τραυματισμούς αναμένεται να ξεπεραστούν σύντομα.

Συγκεκριμένα Κιοσέογλου (γόνατο), Κρητικός και Σουλάι, ακολουθούν θεραπείες, με τον δεύτερο να είναι σχεδόν έτοιμος να ξαναμπεί στο κανονικό πρόγραμμα των προπονήσεων.

Σήμερα τα «ελάφια» θα προπονηθούν στο βοηθητικό του Δημοτικού Σταδίου, ενώ αύριο στο κεντικό. Την Παρασκευή θα μεταφερθούν στο ενωσιακό και το Σάββατο στις 6 μ.μ. στο Δημοτικό Στάδιο θα δοθεί φιλικό παιχνίδι με αντίπαλο την Κατταβιά. Στα μεταγραφικά τώρα, αναμένεται μέχρι το τέλος της εβδομάδας να έχει ολοκληρωθεί το ρόστερ, καθώς δύο περιπτώσεις που απασχολούν της επιτροπή μεταγραφών, βρίσκονται στο τελικό τους στάδιο.

Θλίψη στη Ρόδο
Θλίψη επικρατεί από χθες στο «στρατόπεδο» της Ρόδου, μετά την είδηση του θανάτου της μητέρας του παράγοντα της ομάδας, Θεμιστοκλή Τζεδάκη. Η διοίκηση για τον λόγο αυτό εξέδωσε το εξής ψήφισμα:
«Με το άγγελμα της θλιβερής είδησης για το χαμό της μητέρας του μέλους της διοίκησης Θεμιστοκλή Τζεδάκη, το Δ.Σ. του Α.Σ. Ρόδος συνεδρίασε εκτάκτως και αποφάσισε τα κάτωθι:
1. Να παραστεί αντιπροσωπεία του στην εξόδιο ακολουθία
2. Να καταθέσει στεφάνι
3. Να εκφράσει τα συλλυπητήριά του στους οικείους της εκλιπούσης
4. Να δημοσιευτεί το παρόν στον τοπικό Τύπο»

Συγχαρητήρια στους επιτυχόντες
Με αφορμή την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων των εισαγωγικών εξετάσεων, η διοίκηση της Ρόδου εξέδωσε συγχαρητήριο για τους επιτυχόντες μαθητές του συλλόγου:
«Η διοίκηση του Α.Σ. Ρόδος συγχαίρει θερμά όλα τα παιδιά, τα οποία με τη  σκληρή προσπάθειά τους πέτυχαν την εισαγωγή τους στα ανώτερα και ανώτατα εκπαιδευτικά ιδρύματα της χώρας, τους εύχεται δε καλές σπουδές και πολλές επιτυχίες στο μέλλον.

Παράλληλα, υπόσχεται να εργαστεί με όλες τις δυνάμεις της ώστε το συντομότερο δυνατόν, η φοιτητική ζωή τους μακριά από τα Δωδεκάνησα να γίνει πιο όμορφη με Σαββατοκύριακα γεμάτα ποδόσφαιρο και την αγαπημένη μας Ρόδο».