Στην αναμονή για Βελούδου

Με τον Μάριο Γρεμμενά να παίρνει τη σκυτάλη στην τεχνική ηγεσία της ομάδας γυναικών από τον Στάθη Βλαχοδήμο, ο Κολοσσός ξεκίνησε να προετοιμάζεται για το προσεχές πρωτάθλημα Δωδεκανήσου, δείχνοντας ανανεωμένος και πιο δυνατός σε σχέση με πέρσι οπότε και πλασαρίστηκε τρίτος στο φάιναλ φορ της Σύμης.

Ο βασικός κορμός παρέμεινε σχεδόν αναλλοίωτος ενώ προστέθηκαν οι νεαρές Κατερίνα Ρούσου (από τον Ιάλυσο) και Ελένη Διακομανώλη (από τον Διαγόρα) καθώς και η σαφώς πιο έμπειρη Γεωργία Σαράντη (επίσης από τον Διαγόρα).

Σε αρχική συμφωνία έχουν επίσης καταλήξει οι «θαλασσί» με την Γεωργία Βελούδου η οποία πέρσι ξεχώρισε με τον Ανταγόρα στην Α2 εθνική κατηγορία. Η προσθήκη της, ωστόσο, δεν έχει πάρει ακόμη επίσημο χαρακτήρα καθώς εκκρεμούν οι διευθετήσεις των επαγγελματικών της υποχρεώσεων για να επιστρέψει στη Ρόδο. Σε δέκα με δεκαπέντε μέρες αναμένονται οριστικές απαντήσεις κι εφόσον η όλη υπόθεση έχει θετική έκβαση, η Βελούδου υπολογίζεται ότι θ’ αναλάβει και το ρόλο της προπονήτριας στην ομάδα κορασίδων.

Σε διαφορετική περίπτωση, τις κορασίδες του Κολοσσού θα κατεβάσει στο πρωτάθλημα ο Μάριος Γρεμμενάς.