Σηκώθηκε η αυλαία…

Απόλυτα συνειδητοποιημένοι με τις δυσκολίες και τους «κινδύνους» που θα συναντήσουν στο ανταγωνιστικότατο πρωτάθλημα της Γ’ εθνικής, οι παίκτες της Καλλιθέας ξεκίνησαν το βράδυ της περασμένης Δευτέρας την προετοιμασία τους υπό τις οδηγίες του Σεραφείμ Θεοδοσίου.

Οι πρωταθλητές Δωδεκανήσου πραγματοποίησαν την πρώτη τους συγκέντρωση στο κλειστό γυμναστήριο των Καλυθιών, άκουσαν με προσοχή την εμψυχωτική ομιλία του προπονητή τους και εν συνεχεία ακολούθησαν το πρόγραμμα ασκήσεων που έχει καταρτιστεί ειδικά για το αρχικό στάδιο της προετοιμασίας.

Σχεδόν όλοι οι αθλητές της Καλλιθέας έδωσαν το «παρών», με εξαίρεση τον Φίλιππο Παπακωνσταντίνου που είχε εφημερία στο νοσοκομείο. Ο Βασίλης Εκινέ πήγε στο γήπεδο για λίγο αλλά δεν μπορούσε να λάβει μέρος στην προπόνηση λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων. Οι υπόλοιποι, ωστόσο, έδειξαν προσήλωση στις οδηγίες του Θεοδοσίου.

Γιάννης Σκορδάλης, Σταύρος Παρδακάς, Αντώνης Χρύσης, Πάνος Παναγιωταράκος, Άρης Γυφτάκης, Φώντας Μπιλλιάς, Μιχάλης Χατζηδημητρίου, Νίκος Κανύχης, Νίκος Παππάς, Μιχάλης Χατζηγεωργίου, Σάββας Ματσαμάς καθώς επίσης και ο Σπύρος Μήτσης ο οποίος ανανέωσε κι αυτός προσφάτως τη συνεργασία του με την ομάδα και θα ενισχύσει την Καλλιθέα στην ιστορική της συμμετοχή στη Γ’ εθνική.

Δίπλα στον Σεραφείμ Θεοδοσίου ήταν ο βοηθός του, Σταμάτης Χατζόπουλος, ενώ δεν μπορούσε να λείψει από την «πρώτη» της αγαπημένης του ομάδας και ο πρόεδρος του συλλόγου, Θανάσης Σταμούλης.