Δωρεάν εξοπλισμός στο ιατρείο Σύμης

Δωρεάν ιατρικός εξοπλισμός  στο ιατρείο της Σύμης στα πλαίσια  της 7ης  δράσης για  φέτος από τον όμιλο αξιών Σύμης Γιάννη Διακογιάννη.

Σε κλίμα συγκίνησης, πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα η παράδοση στο ιατρείο  Σύμης, δωρεάς ιατρικού εξοπλισμού εις μνήμην του αείμνηστου Γιάννη Διακογιάννη σε συνέχεια της προηγούμενης δράσης, από τον όμιλο αξιών Σύμης Γιάννης Διακογιάννης

Σε μια πολύχρονη περίοδο οικονομικής -και όχι μόνο- κρίσης από την οποία μαστίζεται επί χρόνια η χώρα, απαιτούνται κοινές δράσεις φορέων και πολιτών που αποβλέπουν στην υλοποίηση των στόχων της αλληλεγγύης και της κοινής προσπάθειας

Με αυτό το πνεύμα παραδόθηκε  στο ιατρείο της Σύμης  σύγχρονο και χρήσιμο υλικό  κ μηχανήματα  σε συνέχεια  της  προηγούμενης  δράσης μας. Την παράδοση  πραγματοποίησε ο  πρόεδρος Ηλίας Τσαβαρής  παρουσία των 2 αγροτικών γιατρών και του νοσηλευτικού προσωπικού.

Ο Όμιλος φέτος θεώρησε σωστό να εστιάσει στην κοινωνική δράση πραγματοποιώντας  7 δράσεις σε σχολεία και στο ιατρείο του νησιού μας.. συνολική παράδοση υλικών αξίας περίπου 5000 ευρώ.   
“Ευχαριστούμε θερμά τον κόσμο και τους φίλους και τα μέλη του ομίλου για τη βοήθειά τους”, αναφέρει σε ανακοίνωσή του ο σύλλογος.