Δοκιμάζει τακτικές και νέα σχήματα ο Διαγόρας

Ενδιαφέρον φιλικό παιχνίδι δίνει σήμερα στις 18.00 τελικά-και όχι στις 17.30 όπως αρχικά είχε ειπωθεί- ο Διαγόρας. Μετά το ισόπαλο 2-2  κόντρα στον Ιάλυσο την περασμένη  Κυριακή,  σημερινός του αντίπαλος θα είναι ο πάντα δυνατός Άρης Αρχαγγέλου.

Ο Νίκος Παντέλης  έμεινε εν μέρει ικανοποιημένος από την εμφάνιση της ομάδας στο παιχνίδι με τον Ιάλυσο και ανέλυσε όλα τα λάθη που έγιναν στο ματς αυτό στους παίκτες του.

Βλέπει την ομάδα του να βρίσκεται στην κατάσταση που πρέπει σε αυτή την περίοδο προετοιμασίας, αλλά δεν κρύβει πως κατά τη διάρκεια της προετοιμασίας θα ακολουθήσει πολλή δουλειά ακόμα, για να έρθει ο «γηραιός» της πόλης μας στο επιθυμητό σημείο.

Ένα περίπου μήνα πριν το ξεκίνημα του πρωταθλήματος, αναζητείται η κατάλληλη χημεία για να μονταριστεί σωστότερα η ομάδα στο διάστημα που απομένει.

Στο σημερινό φιλικό πάντως, αξίζει να σημειωθεί πως ο κόουτς του «γηραιού» θα δοκιμάσει και πάλι σχήματα και τακτικές, και θα δώσει χρόνο συμμετοχής σε όλους τους παίκτες του, ενώ θα αγωνιστεί πιθανότατα, πολύ περισσότερο απ’ ό,τι στο φιλικό της Κυριακής ο Ελόγκ Ντουαλά, ο οποίος έδειξε στο ισόπαλο 2-2 με τον Ιάλυσο, να αποτελεί το βαρόμετρο στη συνολική εικόνα της ομάδας  στον αγωνιστικό χώρο και πως μπορεί να ανεβάσει επίπεδο τον Διαγόρα αγωνιστικά.

Μεταγραφικά πάντως, πρέπει να σημειωθεί πως στον «γηραιό» δεν περιμένουν τίποτε άλλο. Μένει μόνο η ανακοίνωση για την απόκτηση του Παγώνη, ενώ «βλέπουν» με προσοχή και το παιχνίδι του Μιγκέλ Κετσάβα, για τον οποίο θα αποφανθεί ο Νίκος Παντέλης αν πρέπει να αποκτηθεί ή  όχι.
Όσο χρησιμοποιήθηκε πάντως, έχει αφήσει αρκετά θετικά στοιχεία.