«Ταξίδι» εμπειριών στο Στάδιο για τον Άρη

Μπορεί χθες ο Γιώργος Σάββενας να ξεκούρασε τους παίκτες του, δίνοντάς τους ρεπό, όμως σήμερα τους περιμένει ένα αρκετά δύσκολο φιλικό παιχνίδι. Στις 6 μ.μ. θα βρεθούν στο Δημοτικό Στάδιο της πόλης της Ρόδου, προκειμένου να αντιμετωπίσουν τον Διαγόρα.

Σίγουρα αυτό το παιχνίδι δεν προσφέρετε για συμπεράσματα, καθώς ο «γηραιός» είναι ομάδα υψηλότερης κατηγορίας και ανώτερη ποιοτικά φυσικά. Το μόνο που μπορούν να κερδίσουν οι Αρειανοί είναι εμπειρίες. Ο τεχνικός του Άρη ωστόσο αντιμετωπίζει το πρόβλημα της εποχής. Οι περισσότεροι παίκτες του εργάζονται σε εποχικές δουλειές με αποτέλεσμα σε κάθε προπόνηση να λείπουν και κάποιοι. Κάτι τέτοιο θα γίνει και σήμερα στο απογευματινό φιλικό. Το σίγουρο είναι πως απουσιάζει ο Κώστας Μάλλιος κι αυτός για επαγγελματικούς λόγους, ο οποίος όμως αναμένεται να ενσωματωθεί στην ομάδα σε μια εβδομάδα.

Οι προπονήσεις γίνονται στο γήπεδο Μασσάρων, αλλά από αύριο θα μπορεί η ομάδα να χρησιμοποιεί το μισό γήπεδο του Αρχαγγέλου.

Ψάχνει για αριστερό μπακ
Άλλο ένα πρόβλημα έχει να λύσει από χθες η ομάδα του Άρη. Μετά την αποδέσμευση του Στέλιου Χατζηπέτρου και την ένταξή του στην ομάδα της Ρόδου, ψάχνει πλέον για αριστερό μπακ. Είναι δύσκολο φυσικά να βρει αυτό που θέλει στην παρούσα φάση, ωστόσο αναζητείται κάτι αξιόπιστο.