Νέο φιλικό τεστ στην Κρεμαστή σήμερα

Σε ακόμα ένα φιλικό τεστ θα δοκιμαστούν σήμερα οι παίκτες του Κλεάνθη, που στις 17.30 στο γήπεδο Κρεμαστής θα τεθούν αντιμέτωποι με το νεανικό σύνολο του Φοίβου. Θα είναι μια δύσκολη δοκιμασία για την ομάδα του Ανδρέα Σταύρου, καθώς οι Κρεμαστενοί έχουν δείξει πολύ καλά στοιχεία στα μέχρι τώρα φιλικά παιχνίδια που έχουν δώσει. Βέβαια και οι Παραδεισιώτες, δείχνουν πως παιχνίδι με παιχνίδι, αρχίζουν να βρίσκουν τα πατήματά τους, κάτι που φάνηκε και στο τελευταίο φιλικό τεστ (1-1) με τον Ηρακλή στα Μαριτσά.

Σημαντικός παράγοντας στη βελτίωση της ομάδας, είναι πως επιστρέφουν σιγά σιγά οι τραυματίες. Τελευταίος που ενσωματώθηκε με την υπόλοιπη ομάδα είναι ο Σάββας Μπαούρης, ενώ Μανώλης Ευγενικός και Θάνος παραμένουν ακόμη εκτός… πιτς.

Στο σημερινό φιλικό ο τεχνικός των «ερυθρόμαυρων» δεν θα έχει στη διάθεσή του και τον Κώστα Πελέκη, που αυτή την εβδομάδα, δουλεύει απογευματινός.

Ευχές στον αντιπρόεδρο

Τις ευχές της για ταχεία ανάρρωση μετά το ατύχημα που είχε, εκφράζει η διοίκηση του Κλεάνθη στον αντιπρόεδρό της, Χρήστο Χριστοφή:
«Η οικογένεια του Α.Ε.Σ ΚΛΕΑΝΘΗΣ ΠΑΡΑΔΕΙΣΙΟΥ εύχεται στον αντιπρόεδρο του συλλόγου ΧΡΙΣΤΟΦΗ ΧΡΗΣΤΟ τις ολόθερμες ευχές για καλή ανάρρωση μετά το ατύχημα που είχε. Σιδερένιος και γρήγορα και πάλι κοντά μας».