Το Ροδίων Άθλησις περιμένει την έγκριση για την Καλλιθέα

Η οργάνωση του τουρνουά που θέλει να διοργανώσει το «Ροδίων Άθλησις» στις αρχές Οκτωβρίου, είναι το πρώτο ζήτημα για τους Διοικούντες και την τεχνική ηγεσία. Η ροδίτικη ομάδα είναι ήδη γνωστό, πως έχει έρθει σε επαφή με ομάδες της Volleyleague και περιμένει απαντήσεις για το αν θα μπορέσουν τελικά να έρθουν στη Ρόδο και να παίξουν, σε ένα ιδιαίτερα δυνατό τουρνουά.

Ο Φοίνικας Σύρου, ο Ηρακλής και η ΑΕΚ, είναι τρεις από τους συλλόγους με τους οποίους είναι σε διαρκή επαφή το «Ροδίων», προκειμένου μία ή  δυο από αυτές να έρθουν στη Ρόδο.
Για τη διοργανώτρια ομάδα της Α2 που θα έρθει στο νησί μας είναι σίγουρα ο Κέρκης Μαραθοκάμπου Σάμου, ο οποίος θα διοργανώσει κι εκείνος σχετικό τουρνουά και στο οποίο θα συμμετάσχει η ομάδα της πόλης μας.

Παράλληλα το «Ροδίων», μελετά με κάθε λεπτομέρεια την περίπτωση διεξαγωγής αγώνων και στο Κλειστό της Καλλιθέας. Εκεί φυσικά απαιτούνται να γίνουν κάποιες συγκεκριμένες εργασίες  κι αυτός είναι ο λόγος που περιμένει η Διοίκησή της το οριστικό ΟΚ από τον ΔΟΠΑΡ και τις υπηρεσίες του Δήμου. Μόλις δοθεί, το «Ροδίων» και θα μπορέσει να προπονηθεί εκεί, αλλά και θα μπορέσει να δώσει αγώνες. Μάλιστα υπάρχει η σκέψη το μάτς με τον Φοίβο Μελισσίων για το πρωτάθλημα που έχει χρονικά οριστεί να γίνει 15-16 Δεκεμβρίου, να διεξαχθεί στο Κλειστό της Καλλιθέας.  Μέχρι τότε πάντως, εκείνο που είναι σίγουρο, είναι πως ο κόσμος φέτος σε τουρνουά ή τις επίσημες διοργανώσεις, θα παρακολουθήσει πολύ καλό βόλεϊ αν κρίνει και από την προσθήκη σπουδαίων παικτών στο ρόστερ της ομάδας.