Ο ΝΟΡ ευχαριστεί  τους  χορηγούς του «Laser 2018»

Ανοκοίνωση μέσω της οποίας ευχαριστεί τους χορηγούς του πανελλήνιου πρωταθλήματος Laser Ρόδος 2018,  που έγινε τον περασμένο Ιούνιο, εξέδωσε ο Ναυτικός  Όμιλος Ρόδου (ΝΟΡ), θεωρώντας σημαντική την προσφαορά τους, στο να δημιουργηθούν συνθήκες υψηλών προδιαγραφών. Η ευχαριστήρια ανακοίνωση:

«Αξιότιμες/οι Κυρίες/οι
Με την επιστολή μας αυτή το Διοικητικό Συμβούλιο και ο Πρόεδρος του Ναυτικού Ομίλου Ρόδου θέλει να σας ευχαριστήσει για τη συμβολή και την άψογη συνεργασία σας για την επιτυχή διεξαγωγή του ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ Laser ΡΟΔΟΣ 2018, που πραγματοποιήθηκε για πρώτη φορά στο νησί μας από το τον Ναυτικό μας Όμιλο. Η χορηγία σας συνέβαλε σημαντικά στην κάλυψη αναγκών και στη βελτίωση του επιπέδου της διοργάνωσης του Πρωταθλήματος. Τα είδη που μας προμηθεύσατε προσφέρθηκαν σε 50 περίπου αθλητές, 30 παράγοντες, προπονητές και συνοδούς από 30 περίπου Ναυτικούς Ομίλους από όλη την Ελλάδα.

Τα λογότυπα των επιχειρήσεών σας και φωτογραφίες της διοργάνωσης αναρτηθήκαν σε ιστοσελίδες και μέσα κοινωνικής δικτύωσης.
Η προσπάθειά μας να δημιουργήσουμε συνθήκες υψηλών προδιαγραφών επετεύχθη χάρις την δική σας στήριξη.

Ο όμιλός μας πιστός στις αρχές της αθλητικής ανάπτυξης και στο πλαίσιο του Αθλητικού Τουρισμού θα διεκδικήσει και άλλες διοργανώσεις για το νησί μας στο μέλλον. Με την καλή συνεργασία και αξιοποιώντας την τεχνογνωσία και τις εμπειρίες μας μπορούμε να πραγματοποιήσουμε σημαντικό έργο για τον τόπο μας.

Σας ευχαριστούμε».
Μετά τιμής
Ο Πρόεδρος Δημήτρης Χριστοδούλου
Ο Διευθυντής της διοργάνωσης
Τάκης Μιχαηλίδης”