Πατάει γήπεδο ο Εθνικός…

Τελειώνουν οι διακοπές και για τους παίκτες του Εθνικού, αφού, όπως ανακοινώθηκε από τη διοίκηση, η προετοιμασία της ομάδας θα ξεκινήσει το Σάββατο 8 Σεπτεμβρίου.

 Διοίκηση, τεχνική ηγεσία και ποδοσφαιριστές θα έχουν την πρώτη τους συνάντηση γι’ αυτή τη σεζόν στο γήπεδο Αρχίπολης και μια… γνωριμία πριν μπουν για τα καλά σε ρυθμό προπονήσεων. Καλούνται μάλιστα μέσα από σχετική ανακοίνωση του συλλόγου, οι φίλοι της ομάδας να είναι εκεί και να τον ενισχύσουν αφού και φέτος θ’ αποτελέσουν σημαντικό παράγοντα επιτυχίας.

Η ανακοίνωση της διοίκησης:
O Α.Ψ.Σ. Εθνικός Αρχίπολης γνωστοποιεί την έναρξη της προετοιμασίας, για τη νέα αγωνιστική περίοδο 2018-2019, η οποία θα λάβει χώρα το Σάββατο 08/09/2018 και ώρα 16:30, στο δημοτικό γήπεδο Αρχίπολης.

Διοίκηση, Τεχνική Ηγεσία και Ποδοσφαιριστές θα έχουν την πρώτη  γνωριμία τους, προτού ξεκινήσουν οι προπονήσεις, ενόψει των επίσημων υποχρεώσεών τους.

Στην πρώτη συνάντηση καλούμε τους φίλους μας, να τιμήσουν με την παρουσία τους την ομάδα μας, στο ξεκίνημά της.

Ευχόμαστε στους Αθλητές και στον Προπονητή μας, υγεία, δύναμη και καλή επιτυχία στην επίτευξη των στόχων και των φιλοδοξιών, που υπάρχουν για την προσεχή αγωνιστική σεζόν.