Κολοσσός: «Αδειάζει»  το απουσιολόγιο

Με την προσθήκη και του Άιβαν Άσκα, που αναμένεται να φθάσει σήμερα στη Ρόδο, ο Κολοσσός H Hotels θα μπει στη δεύτερη εβδομάδα προετοιμασίας με πλήρη σύνθεση.

Ο Άσκα, ο οποίος έγινε πολύ πρόσφατα πατέρας για πρώτη φορά, είναι προγραμματισμένο να φτάσει σήμερα στο νησί για μόνιμη εγκατάσταση και θα ενσωματωθεί αμέσως στους «θαλασσί», με ανεβασμένη – φυσικά – ψυχολογία.

Χωρίς άλλες απουσίες, δεδομένου ότι όλοι οι υπόλοιποι αθλητές είναι ήδη στη διάθεση του Νίκου Βετούλα, ο Κολοσσός θα προπονηθεί έως και την προσεχή Τρίτη οπότε και θ’ αναχωρήσει με προορισμό την Καρδίτσα. Στις 5 Σεπτεμβρίου είναι ορισμένο το πρώτο φιλικό, κόντρα στον Ερμή Αγιάς Λάρισας, ομάδα της Α2 εθνικής κατηγορίας.

Εξάλλου, χθες το απόγευμα οι παίκτες του Κολοσσού H Hotels πέρασαν από τις απαραίτητες ιατρικές και αιματολογικές εξετάσεις τους ενώ το κλίμα ήταν εορταστικό στην προπόνηση λόγω της άφιξης του νέου μέλους της οικογένειας!

Ο γυμναστής της ομάδας και υπεύθυνος των ακαδημιών του ερασιτέχνη, Μάριος Γρεμμενάς, απέκτησε ακόμη ένα γιο και η ΚΑΕ του ευχήθηκε ό,τι καλύτερο: «Μπαμπάς για τρίτη φορά έγινε ο γυμναστής της ομάδας μας, Μάριος Γρεμμενάς.

Η σύζυγός του, Τόνια, έφερε στον κόσμο ένα υγιέστατο αγοράκι.
Άπαντες από την ΚΑΕ Κολοσσός H Hotels ευχόμαστε να τους ζήσει και να το δουν όπως επιθυμούν!».