Επιβλητικός στην  επανάληψη ο Φοίβος

Για ακόμη ένα παιχνίδι η νεανική ομάδα του Φοίβου, έδειξε πως φέτος φτιάχνει κάτι καλό ενόψει της συμμετοχής της στο πρωτάθλημα της Γ’ εθνικής. Οι παίκτες του Σάββα Ορφανίδη, δείχνουν σοβαρότητα και συγκέντρωση, στο παιχνίδι τους, μη αφήνοντας τους αντιπάλους τους να δημιουργήσουν καταστάσεις στην περιοχή τους. Κάτι ανάλογο συνέβη και χθες στο φιλικό της Κρεμαστής με τον Κλεάνθη, αφού λίγες ήταν οι στιγμές που απειλήθηκε η εστία τους. Μετά από ένα σχετικά μοιρασμένο πρώτο ημίχρονο με λιγοστές φάσεις, οι γηπεδούχοι στην επανάληψη, ανέβασαν την απόδοσή τους, καταφέρνοντας από νωρίς να πάρουν προβάδισμα στο 52’ με γκολ του Νίκου Ορφανίδη.

Στο 75’ διπλασίασαν τα τέρματά τους, με σκόρερ τον Φιορίλο, ενώ στο 85’ ο Χατζησάββας έχασε την ευκαιρία από τα 11 βήματα να κάνει το 3-0.
Από την πλευρά της η ομάδα του Ανδρέα Σταύρου παρουσιάστηκε καλή μέχρι το 70’ περίπου, όπου κι άρχιαν να γίνονται οι αλλαγές.

Οι συνθέσεις:
Φοίβος
Γιαννούλης, Γαργάλης, Παϊζάνος, Τερζίου, Ορφανίδης Ν., Μπανουσάο, Γκινής, Μπάρδης, Φιορίλο, Πατσίλης, Στελλάς. Έπαιξαν και οι Λαός, Πεταυράκης, Πούτσκα, Καραγεωργίου, Χατζησάββας, Μιχαλάκης, Ταφάνι, Τσόκας.
Κλεάνθης
Σαμολαδάς, Κρομμύδας, Χαριτάκης, Σαρίκος, Χατζηκυριάκος, Ατσίδης, Γιαννίκος, Σιέχ, Μπαούρης, Βουτσινάς, Παπακωνσταντίνου. Έπαιξαν και οι Σαΐτης, Κορκίδας, Μπερετούλης, Αρίφης, Ανδρέου, Θεοδοσίου.

Έλεγχος για την ασφάλεια του γηπέδου
Χθες το απόγευμα κατά τη διάρκεια του φιλικού, στο γήπεδο Κρεμαστής, βρέθηκαν και άτομα της Διεύθυνσης της Αστυνομίας. Οι άνθρωποι του Φοίβου είχαν ενημερωθεί από το πρωί πως θα δέχονταν επίσκεψη, προκειμένου να ελεγχθεί αν το γήπεδο πληροί τους κανόνες ασφαλείας, κάτι που είναι απαραίτητο στο πρωτάθλημα της Γ’ εθνικής.