Έδειξε βελτίωση  παρά τις δοκιμές ο Διαγόρας

Βελτιωμένος σε όλους τους τομείς και ιδιαίτερα στο α’ μέρος, έδειξε χθες ο Διαγόρας, στο φιλικό του Δημ. Σταδίου. Κέρδισε με 3-0 τον Άρη, ο οποίος σίγουρα δεν έχει την περυσινή αγωνιστική  εικόνα.

Ο Νίκος Παντέλης στο χθεσινό φιλικό δοκίμασε και πάλι σχήματα και τακτικές, χρησιμοποιώντας και ποδοσφαιριστές σε άλλες θέσεις, όπως τον Καρπαθάκη στο κέντρο της άμυνας δίπλα στον Κρητικό. Είδε καλή ανάπτυξη από τους παίκτες του κι έμεινε ευχαριστημένος όταν έπαιζαν κάθετο ποδόσφαιρο, έχοντας οργανωτή του παιχνιδιού και δημιουργό τον Ντουαλά.
Στο β΄ μέρος χρησιμοποίησε όλα τα νέα παιδιά που προέρχονται από τις υποδομές της ομάδας, που ομολογουμένως παρουσιάζουν σαφή βελτίωση σε σχέση με πέρυσι.

Ο Διαγόρας είχε τον έλεγχο και στα 90΄, κυκλοφόρησε την μπάλα και αναπτύχθηκε σωστά, δημιουργώντας κι άλλες ευκαιρίες πέρα των τριών τερμάτων.
Από την άλλη πλευρά ο Άρης σε καμία περίπτωση δεν θυμίζει την περυσινή ομάδα, έχοντας απώλειες σε παίκτες εμπειρίας. Θα χρειασθεί πολλή δουλειά ο Γιώργος Σάββενας για να βρει την χημεία ανάμεσα στους έμπειρους και τα νέα παιδιά, αλλά αυτό θα είναι προς όφελος της ομάδας. Χαρακτηριστικό των «κιτρινόμαυρων» και των πολλών απουσιών, είναι πως ο κόουτς του Άρη πραγματοποίησε όλες κι όλες τρεις αλλαγές.
Ο Άρης  λειτούργησε αμυντικά και προσπάθησε να απειλήσει στις αντεπιθέσεις  με τους Κρεκούκια και Παλάζη αλλά χωρίς να τα καταφέρει.

ΤΑ ΤΡΙΑ ΓΚΟΛ
12΄ο Ντουαλά έβγαλε ωραία κάθετη μπαλιά στον Χατζησάββα που πλάσαρε τον Βαρέλη για να γράψει το 1-0.
57΄Ο Μπουρλάκης σέντραρε στην καρδιά της άμυνας του Άρη από αριστερά κι ο Γιόνδης με κεφαλιά σημείωσε το 2-0.
68΄Από κάθετη μπαλιά στην περιοχή ο Γούλας πήρε την μπάλα και σούταρε δυνατά στέλνοντας την μπάλα στα δίχτυα του Βαρέλη για το τελικό 3-0.
Τον αγώνα διαιτήτευσαν οι κ.κ. Τσοπανάκης, Καραγιάννης και Πλάτσης.

Οι ομάδες:
ΔΙΑΓΟΡΑΣ:
Φυλαχτός, Παγώνης, Ευαγγελιδάκης, Κρητικός Γ., Καρπαθάκης, Μπαξεβάνος, Μπουρλάκης, Γιώργου, Τσαγκάρης, Χατζησάββας, Ντουαλά.
Στο β΄μέρος έπαιξαν και οι Σάριτς, Ντερτιλής, Προβατίδης, Κορλός, Γιόνδης, Γερόλυμος, Δήμας, Γούλας, Κοντός , Ζέλεφ, Κρητικός και Κυριαζής.

ΑΡΗΣ: Βαρέλης, Σακελλάρης, Θεοδωρή, Πομπού, Καλοπήτας, Ζούνης, Γκίκας, Κοντόγιαννος, Κρεκούκιας, Παπαοικονόμου, Παλάζης. Αγωνίσθηκαν στο β΄ μέρος και οι Κατσούλης, Γιακουμάκης και Λουκίσσας.

Ο Αντώνης Γιόνδης ήταν ο σκόρερ του δεύτερου τέρματος του «γηραιού» στο χθεσινό φιλικό
Ο Αντώνης Γιόνδης ήταν ο σκόρερ του δεύτερου τέρματος του «γηραιού» στο χθεσινό φιλικό