«Το ταξίδι έφτασε στο τέλος του...»

Την τύχη-ατυχία είχε ο Παναγιώτης Ζούνης να δει μετά από έντεκα χρόνια τους παίκτες που αυτός τους έμαθε τα πρώτα τους ποδοσφαιρικά βήματα και μέσα από αυτόν ανδρώθηκαν, να αποχωρούν από την ομάδα του. Ο λόγος βέβαια είναι γιατί ορισμένοι λόγω ηλικίας (18) προήχθησαν σε σχολές ή πανεπιστήμια και θα πρέπει να φύγουν από το νησί, ενώ άλλοι μεταγράφηκαν σε ομάδες μεγαλύτερων κατηγοριών. 

Συνολικά λοιπόν η ανδρική ομάδα των Ατρόμητων που ιδρύθηκε πριν από δύο χρόνια για να απορροφήσει τα δικά του παιδιά, έχασε 18 παίκτες, με αποτέλεσμα να απομείνουν μόνο έντεκα κι αυτοί της εφηβικής ομάδας.
Να σημειωθεί πως οι Ατρόμητοι στην πρώτη τους χρονιά στη Γ’ κατηγορία, πήραν την άνοδο για τη Β’ όπου κι εκεί με μια αξιοπρεπή παρουσία, διατηρήθηκαν στην κατηγορία.

Το δυναμικό της ομάδας είχε πλαισιωθεί από παίκτες που ανήκαν στην εφηβική ομάδα των Ατρόμητων, καθώς και από εγγραφές νέων παικτών μικρότερης ηλικίας των 19. Πλέον όμως αποφασίσθηκε να διαλυθεί η ανδρική ομάδα κα τα παιδιά που απομένουν, να μεταγραφούν σε άλλες ομάδες.

Ο ιδρυτής, προπονητής και ότι άλλο μπορεί να του προσκομίσει κάποιος, Παναγιώτης Ζούνης, έκανε γνωστή την είδηση της διάλυσης του τμήματος, μέσω ανακοίνωσής του στον προσωπικό του λογαριασμό σε σελίδα κοινωνικής δικτύωσης. Μάλιστα κάνει γνωστό πως τα υπόλοιπα τμήματα της ακαδημίας θα συνεχίσουν να λειτουργούν κανονικά. Η ανακοίνωση με τίτλο: «Το ταξίδι των ‘’Ατρόμητων’’ Ρόδου προς τη δική τους Ιθάκη»

«Μετά από 11 ολόκληρα χρόνια γεμάτα χαρές και λύπες, το ονειρικό ταξίδι των Ατρόμητων Ρόδου έφτασε στο τέλος του, έφτασε στον προορισμό του, τη δική του Ιθάκη.
Ένας προορισμός, που είχε σαν σκοπό να πλάσει χαρακτήρες, παιδιά με ήθος, αξιοπρέπεια, αυτοσεβασμό, αλλά και να τα διασκεδάσει μέσω του παιχνιδιού που λέγεται ‘’ποδόσφαιρο’’.

Μέσα από τις δικές τους «συμπληγάδες» έγραψαν τη δική τους μικρή ιστορία, με λύπες αλλά και πολύ περισσότερες χαρές. Έφτασε η ώρα τα μικρά Ατρομητάκια, που έγιναν Ατρόμητοι μέσα από πολύ σκληρή δουλειά και ατέλειωτες ώρες προπόνησης για 11 ολόκληρα χρόνια, να ανοίξουν τα δικά τους φτερά και να πραγματοποιήσουν, έχοντας πάρει όλα τα εφόδια, τα όνειρά τους.
Εύχομαι ως πρώην προπονητής τους, να έχουν την υγεία τους και να γευθούν τις χαρές που χαρίζει το ποδόσφαιρο. Απολαύστε το.

Εγώ θα είμαι εκεί μακριά και θα σας παρακολουθώ και θα σας καμαρώνω σε κάθε σας επιτυχία, σε κάθε σας βήμα και κάθε σας χαρά, θα είναι και δική μου χαρά.
Μικροί μου Ατρόμητοι, σας ευχαριστώ για το χαμόγελό σας, τη δύναμή σας, την αταξία σας, όλα τα όμορφα που μου δώσατε όλα αυτά τα χρόνια.

Σας ευχαριστώ για το όμορφο ταξίδι που μου χαρίσατε στο δρόμο για τη δική σας Ιθάκη.
Ένα μεγάλο μπράβο σε όλους τους γονείς αυτών των παιδιών, που ήταν κοντά τους και τα στήριξαν με όλες τους τις δυνάμεις.

Σας ευχαριστώ όλους εσάς που περάσατε από την ομάδα των Ατρόμητων, για την υπομονή σας και για την υποστήριξη σας, τόσο προς το πρόσωπό μου όσο και προς την ομάδα.
Τέλος, θα ήθελα να ευχαριστήσω μέσα από την καρδιά μου, την κυρία Μαχραμά Νίκη που όλα αυτά τα χρόνια ήταν κοντά μας και μας στήριζε με έναν τρόπο που μόνο η ίδια γνωρίζει».
Έφτασε λοιπόν το πλήρωμα του χρόνου, να κλείσει η σελίδα με τη γενιά αυτή που έγραψε τη δική της ιστορία.

Δυστυχώς μετά την αποχώρηση 18 παικτών της ομάδας μας λόγω σπουδών, αλλά και μεταγραφών σε ομάδες μεγαλύτερης κατηγορίας, η ομάδα έμεινε με 11 ποδοσφαιριστές, μαζί με τα παιδιά που προωθήθηκαν από το εφηβικό, γεγονός που καθιστά αδύνατη τη συμμετοχή μας στο πρωτάθλημα.

Θα ήθελα επίσης να προσθέσω σχετικά με τους ευγενείς ανθρώπους που δηλώνουν ότι αγαπούν το ποδόσφαιρο της Δωδ/σου και τα παιδιά μας, αλλά δυστυχώς κυκλοφορούν στο χώρο αυτό και τον μολύνουν, δουλεύουν υπογείως και επωφελούνται από αυτό και πάνω στις πλάτες άλλων, πως το μόνο που έχω να τους πω, είναι ένα μεγάλο ευχαριστώ, γιατί μου έμαθαν σε ποιους πρέπει να λέω την καλημέρα μου και να χαρίζω το χαμόγελό μου.

Και εδώ επιτρέψτε μου να αναφέρω πως κάποτε ο συγχωρεμένος ο πατέρας μου, ο Σάββας Ζούνης, μου είχε πει να μην ασχοληθώ με το ποδόσφαιρο γιατί… ζένει!! 
Η αγάπη μου όμως γι’αυτό ήταν τόσο μεγάλη που δεν τον άκουσα... και δικαιώθηκε..

Θα ήταν παράλειψή μου, να μην αναφερθώ στην ομάδα του ‘’Φοίβου ‘’ Κρεμαστής και να την συγχαρώ για την έντιμη, ηθική και αξιοπρεπή δουλειά των ανθρώπων που τη διοικούν, καθώς και του προπονητή τους, κυρίου Σάββα Ορφανίδη.

Για να επανέλθω λοιπόν, η αντρική μας ομάδα θα πάψει να λειτουργεί και για τα παιδιά που απέμειναν, η ομάδα θα φροντίσει να τους βρει ποδοσφαιρική στέγη.
Βέβαια, η ομάδα μας θα συνεχίσει να λειτουργεί με τα τμήματα των ακαδημιών μας.

Οι εγγραφές άρχισαν για την ακαδημία ποδοσφαίρου των ‘’Ατρόμητων’’ Ρόδου.
Έναρξη εγγραφών και προπονήσεων την Παρασκευη 7 Σεπτεμβρίου και ώρα 16:00 στις αθλητικές εγκαταστάσεις του ‘’Oαsis’’ S.C.. 5Χ5, στους Αγίους Αποστόλους.

Τηλ. επικοινωίιας
Ζούνης Παναγιώτης: 6945-793675 
Τζουμέρκας Μιχαήλ: 6979-208555».