Ευκαιρία γι’ άνοδο στην Ομόνοια

Την ερχόμενη Τρίτη θα ξεκαθαρίσει η εικόνα της Β’ Κατηγορίας σχετικά με τις συμμετοχές, αν και χθες ουσιαστικά ήταν η τελευταία μέρα της προθεσμίας για τις δηλώσεις από τα σωματεία. Στο νέο πρωτάθλημα λοιπόν δεν θα συμμετάσχουν οι Ατρόμητοι, όπως ανακοινώθηκε επισήμως από τον προπονητή τους Παναγιώτη Ζούνη, λόγω έλλειψης δυναμικού, αφού έχουν μεταγραφεί αρκετοί από τους νεαρούς ποδοσφαιριστές ενώ κάποιοι θα μετακομίσουν εκτός Ρόδου για σπουδές.

Στη Γ’ Κατηγορία θα συνεχίσει ν’ αγωνίζεται και ο Ατρόμητος Διμυλιάς παρά το ότι κατέκτησε το πρωτάθλημα σ’ αυτήν την περασμένη περίοδο, ως κίνηση αντίδρασης για να τοποθετηθεί στη φυσική του έδρα συνθετικός τάπητας και να μην αγωνίζεται μακριά απ’ αυτήν. Υπενθυμίζεται πως για να συμμετάσχει μια ομάδα, βάσει προκήρυξης, στη Β’ Κατηγορία, χρειάζεται να δηλώσει έδρα με φυσικό ή τεχνητό τάπητα.

Βάσει όλων των παραπάνω, η ΕΠΣΔ έχει δώσει προθεσμία ως την Τρίτη στην Ομόνοια ως πρώτη επιλαχούσα και 5η στη Γ’ Κατηγορία για να δηλώσει αν θέλει να πάρει την άνοδο. Αν η ομάδα του Γενναδίου απαντήσει αρνητικά τότε η Ένωση θ’ αποφασίσει αν θα δώσει ευκαιρία στην Ασπίδα Απολακκιάς ν’ ανέβει ή αν διεξαχθεί το πρωτάθλημα με μια λιγότερη ομάδα.