Εκτός για λίγες μέρες ο Ντουαλά

Με διπλή προπόνηση συνέχισε την προετοιμασία του χθες ο Διαγόρας. Μετά το φιλικό με τον Άρη Αρχαγγέλου, ο Νίκος Παντέλης δεν «χαλάρωσε» σε καμία περίπτωση το πρόγραμμα του. 

Η χθεσινή μέρα περιελάμβανε προπόνηση και το πρωί αλλά και το απόγευμα για τους παίκτες της ομάδας, που εξακολουθούν να δείχνουν τον ίδιο ζήλο στα προστάγματα των υπευθύνων προπονητών. Η απογευματινή έγινε στις 5  στο Δημ. Σταδιο της πόλης μας και από αυτή απουσίασε ο Ντουαλά.

Ο έμπειρος ποδοσφαιριστής, σε κάποια διεκδίκηση της μπάλας με αντίπαλο, έπεσε στον αγωνιστικό χώρο και του προκλήθηκε ένα μικρό κάταγμα στο μεγάλο δάχτυλο του δεξιού του χεριού. Αυτό άλλωστε έδειξαν και οι εξετάσεις στις οποίες υποβλήθηκε. Ο Ντουαλά θα μείνει εκτός εντατικών ρυθμών για μερικές μέρες.

Όλοι οι υπόλοιποι ποδοσφαιριστές είναι στη διάθεση του Νίκου Παντέλη. Ο τεχνικός του Διαγόρα έχει και σήμερα στο πρόγραμμα του εντατικούς ρυθμούς κι όπως όλα δείχνουν, επειδή οι παίκτες είναι «φορτωμένοι» κούραση από την προετοιμασία, θα τους αφήσει να ξεκουραστούν αύριο Κυριακή και θα τους περιμένει στις προπονήσεις από την Δευτέρα.

ΑΠΟΧΩΡΗΣΗ ΚΕΤΣΕ 
Με όλες τις καλές προδιαγραφές ξεκίνησε την προετοιμασία φέτος με την ομάδα του Διαγόρα, ο Αντώνης Κετσές .Ο νεαρός ποδοσφαιριστής ακολούθησε όλη την προετοιμασία του «γηραιού» και χρησιμοποιήθηκε σε μερικά από τα φιλικά από τον Νίκο Παντέλη, στον οποίο άρεσε μάλιστα . Ο ίδιος ο παίκτης όμως, για να πάρει κι άλλα παιχνίδια στα πόδια του, ζήτησε να αποχωρήσει επιστρέφοντας στον Διγενή. Ο «γηραιός» τον παραχώρησε ξανά κι ο Διγενής ανακοίνωσε χθες την επιστροφή του. 

ΕΥΧΑΡΙΣΤΙΕΣ ΣΕ ΚΑΡΑΤΖΙΑ 
Με αφορμή τα βελτιωτικά έργα που γίνονται τις τελευταίες μέρες στο βοηθητικό του Δημ. Σταδίου και τη συνεισφορά σε αυτά του Δήμου Ροδίων, ο Διαγόρας εξέδωσε χθες την παρακάτω ευχαριστήρια ανακοίνωση: 
 «Ο Γ.Σ. Διαγόρας ευχαριστεί τον Εντεταλμένο Δημοτικό Σύμβουλο Ρόδου κ. Δημήτρη Καρατζιά, για την άμεση ανταπόκριση στο αίτημα του ιστορικού μας σωματείου, στο να γίνουν κάποια συγκεκριμένα έργα βελτίωσης στον χλοοτάπητα του βοηθητικού γηπέδου του Δημοτικού Σταδίου Ρόδου «Διαγόρας».