Στον Θεολόγο οι προπονήσεις  του Ιάλυσου

Σε ρυθμούς εντατικής προετοιμασίας βρίσκεται ο Ιάλυσος,  παραμονές ενός σημαντικού φιλικού παιχνιδιού εκτός έδρας. Οι «ερυθροκίτρινοι» θα πάνε αύριο στην Κω, όπου θα αντιμετωπίσουν στις 21.45 στο γήπεδο του Πυλίου, την ομάδα του ΔΙΑ σε ένα ακόμα γερό τεστ προετοιμασίας. 

Οι εντατικές προπονήσεις συνεχίσθηκαν και χθες και μάλιστα στο γήπεδο του Θεολόγου όπου προπονείται τις τελευταίες μέρες ο Ιάλυσος , εξαιτίας του γεγονότος, πως γίνεται συντήρηση στον χλοοτάπητα του «Οικονομίδειου» 
Αφού γίνουν οι απαραίτητες εργασίες, το «Οικονομίδειο» θα παραδοθεί προς χρήση και πάλι από την ερχόμενη εβδομάδα. 

Ο Μάρκος Στεφανίδης δεν αντιμετωπίζει κανένα απολύτως πρόβλημα κι η ομάδα του είναι σε πολύ καλή αγωνιστική κατάσταση γι’ αυτή την εποχή. Μοναδική απουσία φυσικά αποτελεί αυτή του Γιώργου Δελαπόρτα από τους κανονικούς ρυθμούς. Ο έμπειρος μέσος πάντως ξεκίνησε σιγά σιγά να τρέχει, με σκοπό να βρεθεί αργότερα στο επιθυμητό σημείο αγωνιστικής κατάστασης, έχοντας μάλιστα ξεπεράσει το πρόβλημα του. Όπως έγινε πάντως γνωστό κι επειδή ο τραυματισμός αυτός χρειάζεται προσοχή, δεν βιάζεται να μπει σε έντονους ρυθμούς. 

Σε ό,τι αφορά την αποστολή για το παιχνίδι με τον ΔΙΑ, θα αναχωρήσει για την Κω αύριο το πρωί κι αφού δώσει το βραδινό παιχνίδι(21.45), θα επιστρέψει στο νησί μας με το πλοίο της γραμμής τη Δευτέρα τα ξημερώματα.

ΦΙΛΙΚΟ ΣΤΙΣ ΚΑΛΥΘΙΕΣ 
Στο μεταξύ για σήμερα έχει προγραμματισθεί φιλικό στις 5 το απόγευμα στις Καλυθιές με αντίπαλο τον Απόλλωνα. Σε αυτό το ματς, ο Μάρκος Στεφανίδης θα δοκιμάσει περισσότερο τους παίκτες που δεν θα ταξιδέψουν στην Κω για το φιλικό με τον ΔΙΑ.