Γεμάτο πρόγραμμα  για τον Ροδήλιο

Γεμάτο πρόγραμμα για τον Ροδήλιο τις επόμενες μέρες, με τρεις αθλητές του και μια αθλήτρια να έχουν συμμετοχές σε σημαντικούς αγώνες της πίστας στο Ολυμπιακό Ποδηλατοδρόμιο.

Κατ’ αρχάς σήμερα και αύριο ο Κυριάκος Παπασταματάκης θα λάβει μέρος στο Athens Track Grand Prix όπου ο συναγωνισμός θα είναι μεγάλος λόγω της παρουσίας από Έλληνες και ξένους ποδηλάτες.
Μετά από τη συγκεκριμένη διοργάνωση θ’ αγωνιστεί τη Δευτέρα και στο Γκραν Πρι Ακρόπολις, έναν διασυλλογικό αγώνα που διοργανώνουν, επίσης στο Ολυμπιακό Ποδηλατοδρόμιο, ο Κρόνος και ο Θησέας.

Μαζί του θα είναι για την κατηγορία Παίδων ο Σταμάτης Σαββάκης όπως και το μεταγραφικό απόκτημα του Ροδήλιου, η Έλενα Σπανού, η οποία ζει και προπονείται στην Αγγλία, για την κατηγορία Νεανίδων.
Ακόμα όμως μεγαλύτερο ενδιαφέρον θα έχουν οι αγώνες στις συγκεκριμένες εγκαταστάσεις το τριήμερο από 7 έως 9 Σεπτεμβρίου, όταν θα διεξαχθούν το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Πίστας Ανδρών-Γυναικών αλλά και το Όμνιουμ Παίδων-Κορασίδων κι Εφήβων-Νεανίδων.

Στην κατηγορία Ανδρών από το ροδίτικο σύλλογο θα συμμετάσχει ο Κυριάκος Παπασταματάκης ενώ στα σύνθετα αγωνίσματα οι Παίδες Σταμάτης Σαββάκης και Νίκος Δράκος όπως και η Νεανίδα Έλενα Σπανού.