Επιστροφή Κετσέ στα Κοσκινού

Δεν πέρασαν και πολλοί μήνες από τότε που φόρεσε για τελευταία φορά τη φανέλα του Διγενή, Ο νεαρός μέσος Αντώνης Κετσές που ανήκε στο Διαγόρα, μετά τις καλές εμφανίσεις του με την ομάδα των Κοσκινού, έκαναν τους ανθρώπους του «γηραιού» να τον επανεντάξουν στο δυναμικό τους. 

Συγκεκριμένα, τον προηγούμενο Ιανουάριο ξαναφόρεσε την καυνέρυθρη στολή. Κι ενώ ξεκίνησε προετοιμασία με το Διαγόρα κι ο Νίκος Παντέλης τον είχε στα σχέδιά του, αυτός ζήτησε την επιστροφή του στο Διγενή, πιστεύοντας πως εκεί θα έχει καλύτερη εξέλιξη, καθώς θα πάρει πάρα πολλά παιχνίδια στα πόδια. Η διοίκηση του «γηραιού» δεν του έφερε αντίρηση κι έτσι παραχωρήθηκε δανεικός στους Κοσκινιάτες οι οποίοι χαρούμενοιι εξέδωσαν την παρακάτω ανακοίνωση:

«Η διοίκηση του ΑΣ Διγενής είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την απόκτηση του Αντώνη Κετσέ για άλλη μια σεζόν από τον ΓΑΣ Διαγόρα που θα αγωνίζεται με τα χρώματα του τοξοβόλου. Τον καλωσορίζουμε στην οικογένειά μας και του ευχόμαστε καλή ποδοσφαιρική σεζόν».

Στο μεταξύ ο Διγενής σήμερα πρόκειται να δώσει ακόμη ένα φιλικό. Θα φιλοξενήσει στις 18.30 τον Ορφέα, με τον Σάσα Γιόνοβιτς να έχει την ευκαιρία να δοκιμάσει νέα σχήματα και τακτικές, στο πλαίσιο του μονταρίσματος της ομάδας του, ενόψει του νέου πρωταθλήματος της Α΄κατηγορίας.