Φιλικό με Ιάλυσο αντί Ηρακλή

Στην ανεύρεση αντιπάλου για φιλικό αγώνα σήμερα, έψαξε και βρήκε τελικά η ομάδα του Απόλλων Καλυθιών. Αν και είχε προγραμματισθεί πριν από την έναρξη της προετοιμασίας, φιλικό παιχνίδι με τον Ηρακλή Μαριτσών, τελικά οι φιλοξενούμενοι ζήτησαν τη ματαίωσή του, για το λόγο ότι οι δύο ομάδες θα τεθούν αντιμέτωπες τις πρώτες αγωνιστικές του νέου πρωταθλήματος.

Ο νέος τελικά φιλικός αντίπαλος για σήμερα θα είναι ο Ιάλυσος, που αναμένεται να πάει στο γήπεδο Καλυθιών με αρκετούς παίκτες που έχουν λίγο χρόνο συμμετοχής στα μέχρι στιγμής φιλικά. Άλλωστε οι «τοξοβόλοι» αύριο θα ταξιδέψουν για Κω, καθώς υπάρχει προγραμματισμένος φιλικός αγώνας με τον ΔΙ.ΑΣ.

Ο κόοτς του Απόλλωνα, ο οποίος για δύο μέρες ήταν κληνήρης (ανέλαβε να προπονήσει τους παίκτες ο Κώστας Δημητριάδης), δεν θα έχει σήμερα στη διάθεσή του τον Κολοκοτρώνη που έχει τράβηγμα και τον Φωτεινή για επαγγελματικούς λόγους. Ένα πρόβλημα που είχε με τους προσαγωγούς του ο Φλεβάρης, προτιμήθηκε να προφυλαχθεί, αλλά ενδέχεται αν νιώθει καλύτερα να χρησιμοποιηθεί.

Ο σημερινός αγώνας έχει προγραμματισθεί για τις 5 μ.μ.