Έδωσε… χέρια με Ιάλυσο και Μαγιόγλου

Την έναρξη της συνεργασίας του με τον Ιάλυσο, ανακοίνωσε η διοίκηση του Ορφέα, ενώ στο ξεκίνημα αυτής της συνεργασίας, οι «τοξοβόλοι» παραχώρησαν στους «ερυθρόλευκους» τον Δημήτρη Μαγιόγλου.

Ο νεαρός μεσοαμυντικός αποκτήθηκε από τους Ατρόμητους και ακολούθησε κανονικά την προετοιμασία του Ιάλυσου. Προκειμένου όμως να αποκτήσει εμπειρίες και να πάρει παιχνίδια στο πόδια του, αποφασίσθηκε  η παραχώρησή του. Η ανακοίνωση του Ορφέα για Ιάλυσο και Μαγιόγλου:

«Το Δ.Σ. του Α.Ο. Ορφέας είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη της συνεργασίας με την ομάδα του ΓΑΣ Ιάλυσος.
Στο πλαίσιο της συνεργασίας των δύο συλλόγων, οι "τοξοβόλοι" παραχώρησαν στην ομάδα μας, τον ταλαντούχο μεσοαμυντικό Δημήτρη Μαγιόγλου που την περασμένη σεζόν αγωνίστηκε στους Ατρόμητους Ρόδου και ακολούθησε την προετοιμασία του ΓΑΣ Ιάλυσος, προκειμένου να ενισχύσει τις προσπάθειες του Α.Ο. Ορφέας στο νέο πρωτάθλημα της Α’ Κατηγορίας.
Το Δ.Σ. του Α.Ο. Ορφέας ευχαριστεί τον ΓΑΣ Ιάλυσος και ιδιαίτερα τον πρόεδρό του κ. Μιχάλη Χατζηνικήτα για τη συνεργασία, η οποία αποτελεί ιδιαίτερη τιμή για την ομάδα μας, όπως και για την παραχώρηση του ποδοσφαιριστή.
Καλωσορίζουμε τον Δημήτρη Μαγιόγλου στην οικογένεια του Α.Ο. Ορφέας και του ευχόμαστε καλή ποδοσφαιρική σεζόν, με υγεία».