Την Τετάρτη έρχεται ο Σπύρος Γκολίτσης

Στο «Ροδίων Άθλησις» όλα εξελίσσονται ικανοποιητικά, ενώ η ομάδα μπαίνει   σιγά σιγά σε ρυθμούς προετοιμασίας, η  οποία θα είναι πιο επιβαρυντική από την περυσινή και θα την επιμεληθεί  ο γυμναστής κ. Γιάννης  Καραφυλίδης.

Όπως έγινε γνωστό αναμένεται στο νησί μας την ερχόμενη Τετάρτη ο κόουτς της ομάδας, Σπύρος Γκολίτσης, ο οποίος και θα ασχοληθεί επισταμένως με το θέμα αυτό μαζί με τον γυμναστή του αλλά και τη Διοίκηση της ομάδας. 

Την επόμενη μέρα, Πέμπτη 6 Σεπτεμβρίου, έχει προγραμματισθεί συνάντηση με τους αθλητές της ομάδας, προκειμένου να ενημερωθούν με κάθε λεπτομέρεια για τις προπονήσεις και την προετοιμασία. 
Αφού πάρουν τις οδηγίες  όλοι οι παίκτες,  θα ξεκινήσουν την προετοιμασία της περιόδου και των υψηλών στόχων, τη Δευτέρα 10 Σεπτεμβρίου. Η «πρώτη» για το «Ροδίων» θα γίνει στις εγκαταστάσεις της ομάδας στις 9 το βράδυ.

Στην ομάδα υπάρχει πολύ καλό κλίμα, αλλά και πίστη πως με καλή προετοιμασία, το «Ροδίων Άθλησις» θα μπορέσει να πετύχει φέτος και πρωτιά αλλά και άνοδο που είναι οι μεγάλοι του στόχοι. Χρειάζεται όμως, όπως τονίστηκε, υπομονή, επιμονή αλλά και σκληρή δουλειά.